Du är inte inloggad.

Artikel

Dejting på nätet

Nätdejting har på några år gått från något som människor har pratat väldigt tyst om till att idag vara något som i princip var och varannan person vid något tillfälle har provat på. Människor är skeptiska av naturen och det som har skett är inte att nätdejtingen har blivit bättre på något sätt, utan att det har blivit mer accepterat i samhället. Människor provar på och en hel del har haft lyckan att träffa någon som de tycker om.

Vilken sida skall man testa?

Det fins en uppsjö av dejtingsajter men massor av olika nicher och inriktningar, i dagsläget spelar det ingen roll vad du är ute efter, det finns med största sannolikhet någon sajt där ute för dig. När du skall bestämma dig för vilken sajt du skall testa på bör du ställa dig några frågor.

  • Vad för typ av relation letar jag efter? - Letar du efter något seriöst som kan leda till något mer i framtiden? en sida där de andra medlemmar har samma agenda som du hade självklart varit att föredra. Är du ute efter något mer tempörärt? Då är det en helt annan genre av sidor som bör betänkas.
  • Därefter bör du funderar på i vilke prisklass du vill lägga dig i. Detta kan skilja en hel del ifrån sida till sida.
  • Börja sålla ut de sidor som du inte ser som riktigt interessanta. Försök ta dig ner till totalt 3-5 sidor
  • Nu kan du börja regga dig på dessa sdor. Alla sidor har gratiskonton där du kan gå in och surfa runt för att se hur sidan fungerar och använda de lättaste funktionerna. DOck behövs oftast medlemskap för att kontakta andra medlemmar på en mer avancerad nivå.

När du känner att du har hittat en sida som passar dig bra och du känner att det skulle ge något att bli medlem så är det dags att slå till. Att dejta på nätet skall vara lätt och okomplicerat så försök att hålla det på den nivån tills du hittar någon som du skulle kunna tänka dig att dejta. Gå inte ut med första bästa person du får en kontakt med.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Låt ett IT-konsultbolag hjälpa ditt företag in i den digitala världen redan idag
Spara tid och pengar med CRM online
En lång säsong är nu över
Träningsblogg
Importera från Kina med låg budget