Du är inte inloggad.

Artikel

Deluxe sortiment på ingång hos skinnplanbok.se!

Sedan starten år 2014 har skinnplanbok.se haft som idé att erbjuda ett brett sortiment av prisvärda plånböcker i äkta skinn till konsumenter. Nu har butiken varit öppen i över ett halvår och vi kan se att den mottagits väl och därför finns nu ambitionen att utöka erbjudandet till kunden. Ett naturligt steg i detta är satsningen på ett nytt sortiment i högre kvalitet under namnet Deluxe.

De nya deluxe plånböckerna är gjorda av äkta skinn i högre kvalitet men även andra detaljer så som dragkedjor, genomskinliga detaljer och tyget i facken har fått en uppgradering. Tillsammans skapar allt detta en känsla av lyx. Skinnplånbok.se kommer fortsätta visionen om prisvärda läderplånböcker vilket reflekteras i priset på de nya plånböckerna: prisnivån kommer ligga på ca 429kr för plånböckerna i mediumstorlek vilket kan jämföras mot dagens 229kr för samma modeller.

Det tidigare sortimentet kommer självklart vara kvar och får helt enkelt sällskap av deluxe sortimentet. Butiken är redan idag fylld av alla möjliga olika plånboksmodeller som man kan tänka sig så deluxe sortimentet kommer att finnas i samma populära modeller som finns idag. Med andra ord, alla favoriter kommer finnas i en vanlig version och i en deluxe version. Men självklart kommer även några nykomlingar ta plats i sortimentet och därmed enbart finnas i deluxe version.

Det nya sortimentet har redan börjat ta sin plats i butiken med ett par tidigare plånboksmodeller som nu finns i deluxe versioner men även en helt ny herr plånbok har kommit in. Under år 2015 kommer det nya deluxe sortimentet att ramla in i butiken och år 2016 är förväntningen att de flesta modellerna ska finnas i en deluxe version. För att se vilka plånböcker som kommer in i butiken under året rekommenderas skinnplånbok.ses facebook sida eller nyhetsbrev där alla nya modeller visas upp.

Välkommen in på skinnplånbok.se!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Säkerhetspyramide
Vinterrea 2014 på Spartoo - fler än 30 000 modeller med upp till 60 % rabatt!
Se dig om efter de snyggaste skorna
Fars dag, varför firar vi det?
Gör en fotobok av dina bilder