Du är inte inloggad.

Artikel

Den enda tandvårdsklinik som du behöver

När du behöver tandvård i Malmö ska du gå in på www.tandvård-malmö.se för att läsa mer om Thomas Lowerton kliniken. De har nämligen duktig och erfaren personal och kommer att vara den enda tandvårdskliniken du behöver vända dig till framöver. Kliniken är anpassad efter dina behov som kund vilket gör att de bland annat har kvällsöppet fyra dagar i veckan. När du behöver akut tandvård i Malmö kan du alltid vända dig direkt till dem.

Thomas Lowerton

På Thomas Lowerton kliniken i Malmö har man grundläggande värderingar som man har kommit fram till tillsammans med sin personal i strävan mot ständigt utvecklande. Utöver tandvård utför de även plastikkirurgi på tänderna och sätter in implantat, samt utför diverse skönhetsoperationer gällande tänder. Alla deras behandlingar utförs på ett sätt som innebär minimalt obehag för din del. De har även ett brett språksortiment bland sin personal. Detta är den privata tandkliniken som du kan vända dig till under alla tider på dygnet och du kan räkna med att alltid bli bemött på samma professionella sätt.

De arbetar även med en rak och tydlig prisbild så att det inte ska uppkomma några oväntade kostnader för dig. Du kan begära en offert innan din behandling som de kommer att hålla sig till. Om det därefter sker något oväntat så kommer de att informera dig om att de kommer att vara tvungna att bryta kostnadsofferten samt att du kommer att vara tvungen att godkänna det. Detta är tandvårdskliniken som arbetar just för kunden. Därav kan du lita på Thomas Lowerton.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Orsaker & behandlingar av Celluliter
Maria Åkerberg Brun Utan Sol
Maria Åkterberg Schampo
Tandimplantat
Hur du blir av med din halsbränna