Du är inte inloggad.

Artikel

Den kick off Malmö erbjuder till företagen blir fantastisk

Malmö, en vacker stad med ett fantastiskt läge. De som bor i Malmö vet redan att denna stad lämpar sig utmärkt för roliga företagsfester. Företag som ligger i närområdena och kranskommunerna reser ofta gärna in till Malmö för deras kick offs men nu är det även dags för de lite som bor lite längre bort att upptäcka vad denna internationella metropol har att erbjuda. Det finns skräddarsydda program som gör att den kick off Malmö erbjuder kommer att bli ett minne för livet. Det är flera olika anledningar som gör att firmafesterna i Malmö nästan alltid blir lyckade. Nedan följer några av dem.

  1. Stort utbud

Malmö har ett stort utbud av resturanger och konferensanläggningar. Här återfinns några av Sveriges bästa restauranger med några av världens bästa kockar. De erbjuder en specialkomponerad meny för företagen beroende på hur många anställda som deltar på kick offen. Många av restaurangerna erbjuder även möjligheter till dans med levande orkester så att festen inte tar slut lika snabbt som maten på tallriken.

 

  1. Aktiviteter

Ett populärt inslag på firmafesten brukar vara att en aktivitet anordnas innan middagen. I Malmö finns flera olika förslag beroende på hur många deltagarna är. Boule, bowling eller varför inte en lek som påminner om fångarna på fortet, allt finns i Malmö. Ofta erbjuds förmånliga priser vid dessa typer av arrangemang. När aktiviteter anordnas är det viktigt att informera deltagarna om dress codes och om ombyte bör medtagas.

 

  1. Malmö en internationell stad

Malmö har närmare till kontinenten än till huvudstaden och influenserna från Europa är slående bland det trevliga och hjälpsamma folket på stadens gator. Att bli trevligt bemött av trevlig och serviceinriktad personal är oerhört viktigt för en lyckad kick off.

 

Här finner ni andra tips och råd som kan vara av intresse!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Till salu på en bildemolering
Betala med sms-biljett
Sexleksaker
Hur man gör en marknadsundersökning del 1
Bbi Communication