Du är inte inloggad.

Artikel

Den ultimata handväskan för kvinnan

För kvinnor har deras handväskor blivit mer av ett uttryck för mode och personlighet än bara funktionalitet. Detta är anledningen till att de för kvinnan har blivit heliga. Fem av de mest kända märkena av perfekta handväskor för kvinnor, värda att äga, är Louis Vuitton, Coach, Prada, Gucci och Burberry.

Din väska, som enbart accessoar till din outfit, får kanske inte direkt separata komplimanger. Men om väskan känns igen för att den är av ett särskilt märke och du råkar vara ägare till den, blir du uppmärksammad på grund av att du äger en. Inte sällan ges komplimanger enbart för det kända märkets skull. Det är häpnadsväckande hur rent av oattraktiva en del av dagens moderna skinnväskor för damer är, ändå blir de populära bara på grund av att en känd designer ligger bakom. Borde inte en kvinnas åsikt vara annorlunda?

En sak är säker, oavsett vad, det är som om du bara måste ha den, annars kommer du att dö. Den perfekta handväskan är viktigare än till och med skor. Den är direkt kopplad till kvinnans personlighet, mer än alla andra ting som handlar om mode. De uttrycker vilken grupp du vill betraktas som en del av. Vem du vill tillhöra. Kvinnan av idag passar inte alls in i dåtidens massmarknadsföring. Om man jämför med vad hon kan göra idag, exempelvis i hennes uppenbarelse på nätet, där hon själv kan välja hur hon vill framställas, vad hennes valda användarnamn och bilder vill säga. Kvinnan av idag kan bokstavligen bygga upp en virtuell identitet av sig själv. Alla kvinnor är olika och unika personligheter. Alla är överens om att det är svårt att sticka ut och passa in på samma gång. Kanske finns det en väg för båda. Kanske symboliseras detta i den perfekta handväskan.

En sista sak. Se upp så att du inte köper en imitation. Det finns designer-imitationer med exakta initialer som är väldigt lika originalen. Vanligtvis är de dock av sämre hantverk, med exempelvis rynkade sömmar, lågkvalitativt läder och stora, ojämna sömmar. Du ser också ofta skillnaden i priset. Är den för billig är den troligtvis en imitation. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Mors Dag den 28 maj 2017
Vinterdäck
Solglasögon
Vilken typ av jackor att bära med Jeans
Praktiskt med magnettejp