Du är inte inloggad.

Artikel

Det gyllene modet lyser upp din klädsel!

Det sägs att diamanten är kvinnans bästa vän, men vi kan inte påstå att vi har något emot guld! Ge din klädstil ny lyster och glans genom att bära ett par vackra guldfärgade skor som glimmar. Detta knep kan göra en alldaglig klädsel elegant och lyxig! Följ detta gyllene exempel och ta del i guldruschen du också!

Feiyue har gått sin egen väg sedan starten! Märket startade tillverkning av sneakers i textil i Shanghai under 20-talet och skorna spreds till alla samhällsklasser i Kina och blir en hel trend. Feiyue har utvecklats under flera årtionden och tillverkningskvaliteten har ökat vad gäller robusthet, flexibilitet, komfort och även stilen har förändrats. År 2006 kom märket till Europa, när ett litet franskt team som blev förtjusta i urbant mode bestämmer sig för att ta göra märket till sitt. En utveckling sker och man tillverkar idag även skor i läder och sortimentet innefattar även barnskor. Man utvidgar ständigt kolllektionerna med nya produkter i nya färger som är glada och trendiga! Feiyue (som uttalas «Feî-ué») betyder "Flying Forward", alltså flyga framåt...vilket är precis det man gör.

Spanien ger våra fötter värme och lyster tack vare detta varumärke från den Iberiska halvön. Refresh är ett trendigt och innovativt märke som är lätt att bära i alla sammanhang. De olika modellerna av stövlar, slip-in, stövletter, pumps mm finns numera i den urbana djungeln och har hittat hem till skogarderna. Behåll alltid minst en fot i modevärlden tack vare Refresh som ger oss en trevlig look till ett måttligt pris!

Det kända märket Le Temps des Cerises drivs av en riktig passion för jeans sedan över 20 tillbaka. Märket förenar på ett intelligent sätt autenticitet med vintageanda genom att föreslå ett sortiment med en naturligt sliten effekt som är helt inne. Framgången är här och märket Le Temps des Cerises säljer inte bara jeans utan även skor, väskor och andra typer av kläder till hela familjen. .

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, barnskor och herrskor från fler än 700 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland...) och fler än 30 000 olika modeller: sneaekers,stövlar, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps... Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Passar de nya sedlarna din plånbok?
Skotrenden går i blått
Populära plastfigurer till lägsta pris
Påskris och påskpynt
Afrika-trenden för exotiskt mode