Du är inte inloggad.

Artikel

Det mest sublima studentrummet - Uppsala

       En hälsosam relation där lyssnarna stödjer dom aktuella musikproducenterna är vad som behövs för att musik ska kunna uppstå. Från den synvinkeln är det inte så underligt att musik är ett grundbehov i de flesta eller kanske alla kulturer. Förhållandet mellan de som lyssnar och kreadörerna är basen.

Det kan vara mer komplicerat än vad man tror. Alla vill vara 'inne' och det kan blockera musik från att formas och få hela processen att urarta i dispyter.

Ofta kan även det politiska inom vilken man mindre eller mer diskuterar mot 'motståndaren' hela dagarna stå i kontrast till det musikaliska. Ofta får det musikaliska ta ett steg tillbaka offentligt sett pga detta och återfinns i inofficiella omgivningar som t.ex. barer. Det innefattar t.ex. latinmusik som mindre eller mer ses komma ifrån fjärran belägna breddgrader.

Den latinamerikanska musiken är annars kanske just därför omvittnad för att i sin bästa form bara finnas inom latin-amerika. Den här texten tar dock upp hur man förenar ovan nämnda rent musikaliska förhållande med uthyrning av rum och p.s.s. kan lyckas med produktion av salsa också utom latinamerikas gränser.

Det här åstadkommer man förslagsvis igenom att ställa in latin-radio, något som finns ute på webben. I den omfattning det uppkommer meningsskiljaktligheter i samband med rumsuthyrning är det pga att latino-amerikansk musik rymmer såna kvantiteter med information tillräckligt att ratta in 'rätt frekvens' och följa senaste musiken och därmed gå runt 'problemet'.

Salsa kan p.s.s. produceras då rumsuthyraren helt ut kan tillägna tiden åt musik i utrymmet som skapas. Den nyaste musiken från latinamerika utbreder sig som ett täcke ovanför eventuella situationer och det tillåter uthyrning av större andel yta än man brukligt kan klara av.

Att hyra studentrum kan fortsatt vara möjligt centralt i Uppsala. Följ denna länk för att kolla. Kanhända kan just du hyra 'studentbostad'? Lyssna in en hel låt som passande nog handlar om rumsuthyrning här.      

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Olika byggföretag i Stockholm
Hemlarm - Standardutrustning
Panasonic varmepumper
Sveriges bästa kontorsmaterial
Armera rätt för din gjutning