Du är inte inloggad.

Artikel

Detox te för viktminskning

Detox te har fått en hel del publicitet på sistone tack vare alla kändisar som uppnått sin viktminskning med naturliga detoxteer. Detox te för ökad ämnesomsättning är även känt som slimming te, viktminskningste eller detox te och består av varmvatten genomsyrad av örter eller andra växtdelar såsom rötter. Dessa detoxande teer ger näring åt levern, ett organ som hjälper till att rena kroppen från gifter. Några av de mest populära detox teerna inkluderar grönt te, maskros, tistel och kombinationsblandningar av flera ingredienser för ökad förbränning.

 

Vissa människor väljer att införa ett detox te i sin nuvarande kost, andra använder det i samband med en detoxkost. Det är rekommenderat att du lägger till ditt detox te till en hälsosam livsstil med bra kost och regelbunden motion för att uppnå maximalt resultat.

 

Fördelar med Detox Tea

Forskning har visat att dricka te kan hjälpa till att sänka risken för stroke och hjärtsjukdomar, sänka blodtrycket, förbättra ditt humör, och även hjälpa till med viktminskning. Det finns fortfarande mycket att lära sig om avgiftande egenskaper hos teer och de många ingredienser som används i dem. Vad vi vet är att detox te smakar bra, hjälper till att få hälsosamma näringsämnen i din kropp, ökar ditt vattenintag (som kommer att hjälpa till med viktminskning), och kan hjälpa till att lindra en del smärta och inflammation. Men det finns ett behov av ytterligare forskning för att bevisa att de har möjlighet att eliminera gifter från kroppen. På grund av detta kan dessa teer öka ämnesomsättningen, ge dig energi och stärka din hud. Eventuella rengörande och avgiftande effekter är bara en bonus.

 

Det finns många typer av ingredienser i detox te. Det finns flera ingredienser som är populära och effektiva i slimming teer. Här är de tre bästa ingredienserna som du bör ha i ditt detoxande te:

 

Grönt te

Grönt te är fyllt med antioxidanter som kallas polyfenoler, som har avgiftande effekter och mängden antioxidanter. Antioxidanter hjälpa till att befria kroppen från fria radikaler som annars kan skada övrigt friska celler. Ett grönt te är mycket bra för dig.

 

Maskros

Rötter och blad av maskros används för att göra slimming te. Denna växt innehåller massor av antioxidanter som vitamin A, C och D, och betydande mängder zink, järn, magnesium och kalium. De antioxiderande och anti-inflammatoriska egenskaperna av maskros har använts i alternativ medicin som ett avgiftningsmedel för levern.

 

Tistel

Tistek är ofta förknippat med dess fördelar för levern. Den aktiva ingrediensen i tistel te kallas sylmarin, som är en kombination av tre potenta antioxidanter. Sylmarin tros vara ansvarig för att skydda och reparera leverceller, såväl som att reducera inflammation i levern.

 

Senna

Senna är ett FDA-godkänt receptfritt laxermedel. Det används för att behandla förstoppning och även för att rensa kroppen från avfall och gifter.

 

Detox Tea för viktminskning

Teatox fit te för viktminskning har ökat i populärt på grund av att dess popularitet med kändisar. Beyonce uppgift förlorat 10 kilo på två veckor med detox te rengöra före sin roll i filmen Dreamgirls. Nyheteravärden Giuliana Rancic sägs ha använt detox teer för att gå ner i vikt innan henne bröllop2007. Dessa teer jälper människor i alla skeden av sin viktminskning för att gå ner i vikt några extra kilon och att de är 100 % naturligt gör det till ett bra alternativ för nästan alla.

 

Detox Tea för rening av kroppen

Ofta kan teer med tistel används för att avgifta kroppen, i Europa läkare använder ett extrakt av mariatistel som kallas silymarin, de tycker att det är perfekt eftersom studier har visat fördelar utan biverkningar. Maskros sägs också för att skydda leverceller samtidigt befria vår kropp från gifter.

 

Vem kan använda ett detox te?

Äter du en hälsosam naturlig kost, håller du dig borta från alkohol, cigaretter och recept (och receptfria) läkemedel, bor i ett landsbygdsområde med ren luft? Om du svarat ja på alla dessa, behöver du inte kanske inte en detox, men om du sagt ja till någon av frågorna en kan en detox vara en bra sak att göra regelbundet för att öka ditt välmående. Våra kroppar är starka och vet hur man tar bort gifter som finns i naturen. Du kan även använda dess teer så som Somatox Skinnytox tea till enbart viktminskningssyfte om du inte har någon anledning att rena kroppen.






Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Träna med rätt tempo och optimera dina resultat.
Fotvårdsprodukter för dig med diabetes
Vad är du beredd på att betala för at komma i ditt livs form?
Hjälpmedel vid foglossning
Är tandimplantat rätt för dig?