Du är inte inloggad.

Artikel

Dukning inför Halloweenfesten

Ska du fixa ett Halloweenkalas eller en Halloweenmaskerad? Då kanske du vill höja stämningen genom att duka med tallrikar, muggar, servetter m m som dekorerats med Halloweenmotiv? Ett enkelt tips: En svart duk brukar funka bra som bas. Tycker du det känns onödigt att slänga ut pengar på en ny pappersduk kan du använda dig av t ex svarta sopsäckar som du klipper upp i lagom stora bitar. Det är inte så noga om kanterna inte blir jämna, det blir tvärtom lite fräckt.

Om du har svart silkepapper eller något annat mörkt papper eller mörk kartong hemma kan du tillverka din egen Halloween-dekoration. Du kan rita spindlar, dödskallar, häxor och andra läskigheter som du sedan klipper ut och lägger lite här och där i hemmet.

Om du tänker handla online inför den spännande Hallowenfesten får du förstås upp mängder med träffar när du gör sökningar på t ex Halloweendräkter, Halloweendukning, Halloweentillbehör m m. Webshopparna är översvämmade med Halloweenprodukter som t ex dukar, flaggor, spindlar, servetter, muggar, serpentiner, bordsdekorationer, peruker, löshår, masker, smink m m – allt med Halloweentema! Titta gärna in här för några butikstips!

Halloween är en högtid som idag firas flitigt här i Sverige. Det som är så bra med denna dag, är att den infaller i samband med barnens höstlov och att den skänker spänning och glädje under den mörka hösten, i väntan på den stundande julen.

Glöm inte att köpa hem mängder med godis inför Halloweendagen. Du kommer säkert att få besök av läskiga typer som är godissugna. Det gäller att välja; Bus eller godis? Det är kanske säkrast att bunkra upp med lite godsaker....

Vill du överraska någon med godis som kommer hem i brevlådan? Kika in här!

Happy Halloween!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Rabatt på ditt köp
Olika stilar av vinterjackor för män!
Kiel James Patrick
Köpa balklänningar på nätet
Rudolf Nurejev och ballerinaskor