Du är inte inloggad.

Artikel

Ekonomisk uppvärmning

Kostnaden för uppvärmning av ett hus skenar lätt iväg och det känns sällan roligt när den där elräkningen dyker upp i brevlådan. På Mistral Energi & VVS AB kan man dock erbjuda dig en mer positiv upplevelse.

Mistral Energi & VVS AB utför kompletta installationer av kostnadseffektiva värmepumpar som kan sänka dina kostnader för uppvärmning med många tusenlappar varje månad. De alternativ som står dig till buds är som följer:

  • luft/vatten
  • jordvärme
  • bergvärme
  • frånluft

Rent tekniskt så återvinner en värmepump helt enkelt värme som annars går förlorad och värmen leds tillbaka in i huset för att återbrukas. Att införskaffa en värmepump är således ett mycket effektivt sätt att hålla nere kostnaden för uppvärmning och återbetalningsperioden för det initiala beloppet för pumpinstallationen blir därför vanligen inte särkilt långvarigt. Läs mer här.

Erfarenhet och spetskompetens

Mistral Gruppen AB bildades 1994 och etablerade sig tidigt som marknadsledande experter i branschen. De sätter kunskapen i fokus och strävar alltid efter att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen avseende sina produkter och tjänster.

Deras viktigaste ledord i arbetet är:

  • Erfarenhet
  • Kvalitet
  • Kompetens
  • Utveckling

Mistral Energi & VVS AB är medlemmar i svenska värmepumpföreningen och använder sig av kvalitetsprodukter från ITV. När du anlitar dem tar de hand om hela processen - från konsultation till komplett installation, samt ser till att projektet slutförs på allra bästa sätt.

Investera i framtiden

Att investera i en värmepump sänker inte bara dina fasta boendekostnader med flera tusenlappar per år, det gör också att värdet på ditt hus skjuter i höjden. Alla är nog varse att en alltför stor energikonsumtion påverkar vår miljö negativt. När du investerar i en värmepump så slår du också ett slag för miljön eftersom du begränsar din generella energiåtgång, vilket leder till en mer hållbar livsstil.

Så med en utmärkt kombination av enkel och billig energi - som är snäll mot miljön - blir en värmepump, som får sin värme från bergvärme, den absolut bästa lösningen som gör att alla vinner. Kontakta gärna Mistral Energi & VVS AB för att diskutera mer kring detta eller besök deras hemsida för att få reda på mer. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Olika byggföretag i Stockholm
Inspiration för heminredning
Zave Värmepumpshopen
Skall du ha kökshandtag eller köksknoppar?
Jourstäd Örnsköldsvik