Du är inte inloggad.

Artikel

En personlig canvastavla är bästa presenten

Det är ofta som man står där, bjuden till ett kalas, eller har någon nära vän eller familjemedlem som snart fyller år. Man vill komma på en riktigt bra present, men i huvudet står det still, personen kanske har svår smak, eller så har den redan allt man kan tänka sig. Det är vid sådana tillfällen en egenkomponerad och personlig present blir som allra mest uppskattad.

Att skapa egna canvastavlor av foton man tagit själv är både enkelt och prismässigt överkomligt, dessutom blir det en alldeles fantastisk present som verkligen kommer att uppskattas. Det kan vara ett sött foto på ett skrattande barnbarn åt en mysig morfar, eller en konstnärlig bild på en vacker blomma åt en god vän. En canvastavla känns lyxig att få, särskilt om det är givaren som själv har skapat motivet. Ju mer originell man gör tavlan, desto häftigare present blir det!

Att skapa en egen canvastavla på nätet

Det finns en hel mängd med tjänster på internet som specialiserat sig på just detta med canvastavlor. Tjänsterna gör det möjligt för dig som kund att enkelt ladda upp ditt egna motiv som du tagit och få detta utskrivet på duk och uppspänd på en så kallad kilram.

Nu när tekniken även gått så långt inom mobiltelefoner så är det inga problem att få ett foto taget med en mobilkamera utskriven på en canvastavla på över 50 x 50 cm. Detta kräver ju visserligen att bilden är skarp från början. Men många sitter ju nu för tiden med alla sina foton i mobiltelefonen och vet inte riktigt om de är bra nog att skapa en tavla av. Men det är absolut inga problem. Många tjänster kör även en kontroll av bildens upplösning innan du kan välja format på din canvastavla.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Byta kök i Halmstad
Praktiska skolskåp
Skäl att prova hemlevererade matkassar
Miljövänlig hemstädning
Diskmaskinen tar inte in vatten