Du är inte inloggad.

Artikel

En skjortklänning för varje tillfälle

Kvinnan vill känna sig fräsch och välklädd. Blus och kjol gör en dam elegant. Men varför inte variera sig lite ibland? Oavsett vilket tillfälle som ges, en skjortklänning gör alltid kvinnan presentabel och snygg. Denna modell för dam inspireras av mannens skjorta. Likt skjortan har den oftast krage och knappar fram. Passformen är lite lösare och har ingen söm för att markera midjan, vilket är perfekt för kroppstyper som inte är trådsmala. Med ett snyggt bälte kan midjan betonas för den som vill det.

En av orsakerna till att skjortklänningen har blivit så populär är att den är skön och bekväm. Passar alldeles utmärkt för den arbetande kvinnan. Med de rätta accessoarerna blir den än mer elegant och är mycket omtyckt även bland tonåringar. Klänningarna kan användas vid många olika tillfällen och event. För vardagliga tillställningar välj gärna en färg i pastell vilken kan verka lugnande för ögat. Lägg till ett snyggt bälte för det lilla extra. Toppa med ett läckert halsband och höga klackar och du är redo för en kväll ute.

Skjortklänningarna kan också med fördel användas på stranden. Den kan skydda mot solens hetta samtidigt som den kan tjäna som vindskydd. Tillsammans med en tunn blus, kan din klänning vara ett lika bra alternativ som en vanlig strandklänning.

På arbetet kan skjortklänningen vara en variation till din dräkt. För en mer professionell look kan du lägga till en kavaj eller jacka. Med denna typ av outfit passar redan dina ordinarie kontorsskor.

Vid formella tillställningar rekommenderas en skjortklänning av lite längre modell. För att kunna behålla det korrekta, välj färre accessoarer så du inte klär upp dig för mycket.

Kom ihåg att den huvudsakliga anledningen till att använda en skjortklänning är att kunna klä sig enkelt och ledigt samtidigt som man är chic. Om du är ute efter en ledigare klädsel välj en klänning som är lite kortare i modellen och matcha den med ett par jeans. Det är också möjligt att knäppa upp knapparna i klänningen och använda den som ett kavajliknande plagg. Skjortklänningar är bra investeringar som kan användas på många olika sätt. Glöm bara inte bort passande accessoarer. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Citizen klockor ligger i framkant
Blogg
Förbättra din mode uttalande med en strumpor
Barnkläder som funkar i ur och skur
Borbas: ett företag med bodar efter dina önskemål