Du är inte inloggad.

Artikel

En tid att bygga för framtiden

Vi ser hur marknaden med bostäder i Stockholm blir ett större problem dag för dag. Mäklare spår att snart kan det bli ett så stort problem så folk måste flytta till andra städer även fast de egentligen vill bo i huvudstaden.

Annars har utbyggnaden av bostäder börjat ta fart, vi ser att i förorterna börjar radhusen bli allt mer vanligt för speciellt barnfamiljer. Nu har vi en stor utmaning framför oss, fixa bostad åt de som saknar och utöka lägenhetsplatserna i största möjliga utsträckning. Men det är massa saker som ska lösas innan byggprojekten kommer igång på riktigt. Varje kommun måste ta sitt ansvar och spciellt fastighetsmäklare i Täby behöver ge riktlinjer för hur bostäderna ska byggas för maximalt resultat.

http://flen.vansterpartiet.se/files/2012/08/1851741_520_292.jpg

Den tråkiga följden av detta är som sagt hur miljön ser ut innan bygget är klart, därför måste byggena göra klart så fort som möjligt. Vi kan även försöka att effektivisera byggarbetsplatserna genom att bygga färdigt ett bygge och sen direkt när det är klart påbörja nästa.

Om man ska tro på allt fastighetsmäklare och folk runt omkring säger så kommer varje bygge som görs att kunna sälja slut på lägenheter lätt och att bygga hyresrätter är något som studenterna kommer bli oerhört lättade över. Det finns många försäljningar varje dag och vi måste fortsätta att hålla i trenden om en het bostadsmarknad kring vår huvudstad.

Vi måste också hålla ett extra öga på utvecklingen i förorterna, där det finns utrymme för expandering i samhället. Så om vi ser till att lyssna lite extra på fastighetsmäklare och andra aktiva personer med god insikt på marknaden borde det ge massvis med jobb och åka tillväxten i småorterna också.

Hur mycket av vår framtid som avgörs av bostadsproblem vi just nu tacklar vet vi inte riktigt, men i alla fall är vi överens om att rusta för framtiden aldrig är något dåligt, inte sant?

 Studenterna som försöker söka boende har inte haft det lätt senaste åren marknaden har, speciellt som jag tidigare sagt, blivit värst för studenterna som söker hyresrätter. Men nu har många högskolor och en del företag börjat diskutera med mäklare i Täby och andra platser i utkanten av staden börjat lösa detta problem.

Såklart händer det inte över en natt, men det finns alltså folk som verkligen hjälps åt med att skapa en bättre vardag för alla studerande.

http://www.katrineholm.se/Global/BIF/gymnasieskolor/Duveholmsgymnasiet/Bilder/Program/BP/1011/ST1.jpg


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hyr skåpbil till din flytt
Produkter i limfog
Skorstensrenovering till bra pris i Stockholm
Exakt vad kan en låssmed assistera dig med
Arne Jacobsens spännande karriär