Du är inte inloggad.

Artikel

Fars dag - lite tips på lämpliga presenter

Att välja present för Fars dag är inte alltid det lättaste. Därför har vi ställt samman några tips i denna artikel.

Här hittar du en mer utförlig artikel med tips på presenter till fars dag.

Fars dag presenter, olika tips efter behov eller tycke

Män älskar saker tillverkade i läder som är ett riktigt tidlöst material som aldrig tappar stilen. Oavsett om du fastnar för en klassisk eller modern look, har skinn helt enkelt elegans. Varför inte överraska din pappa med en läderväska i hög kvalitet, såsom en portfölj, resväska, eller datorväska. Plånböcker och bälten i läder fungerar också.

Rakningsprodukter. Varje (nåja) man behöver raka sig. Rakprodukter som rakkräm och aftershave eller rejäla rakningspenslar och rakhyvlar uppskattas. Du kan överraska din pappa med ett heltg exklusivt kit av rakningsprodukter (finns att köpa på nätet om du inte hittar det i din stad).

Pennor är kanske inte den vanligaste Fars dag-presenten. Men en kvalitetspenna kommer alltid väl till hands och pennan symboliserar olika önskvärda egenskaper. Om din pappa är en akademiker eller en författare, kan dessa kvalitetspennor vara särskilt användbara. Märken som rekommenderas är Montegrappa och Aurora som är lika mycket statussymboler som de är pennor. Sheaffer kulspetspennor hör också till några av de bästa pennorna i världen.

”Leksaker” för stora pojkar. Leksaker för vuxna män behöver inte nödvändigtvis vara sportbilar och helikoptrar. Tänk efter vilka hobbies eller behov din pappa har, vilka prylar han kan behöva för att göra det lättare för honom. Tänk på effektivitet. Detta inkluderar, för att nämna några exempel, ett större verktygskit med tång, avbitare, skruvmejslar, flasköppnare och ett dussin andra verktyg, allt i ett. Beroende på sin hobby eller behov, kan din pappa också behöva en ny motorsåg, en snöslunga, en mer effektiv gräsklippare, en ny borrmaskin, en grill eller några exklusiva köksknivar. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Armband som studentpresent
Handla kläder online och säkerhet
Skillnaden mellan retro och vintage
Charlie Sheen tappade sin Patek klocka
Väg väder