Du är inte inloggad.

Artikel

Fastighetsbox för alla!

Fastighetsbox för alla!

Nu när vintern snart är här kan det vara på tiden att man utför några förändringar i fastigheten där man bor. Generellt sätt har ju vi svenskar varit enormt bortskämda med att få posten direkt levererad direkt in i hemmet genom brevlådan i dörren. Så är det ju inte i de flesta andra länder, och det finns det en naturlig anledning till. Så, varför inte installera en fastighetsbox i bostaden där ni bor?

Visst kan det för en del kännas skönt att få posten rakt in i hemmet genom ytterdörren, om man bor i ett lägenhetshus det vill säga. Men om ni noga tänker efter så är det ju någon som varje dag måste springa upp och ned i trapporna för att på ett smidigt sätt kunna leverera denna post, och med åren kommer det arbetet att ta ut sin rätt. Men genom att installera en fastighetsbox på bottenplanet av huset, kan man göra arbetet betydligt enklare för brevbärarna. Så ser det ut i de flesta andra länder, och det är inte bara av omtanke för brevbärarna som det är så. Med en fastighetsbox i huset blir det nämligen även betydligt enklare att interagera med sina grannar. I de flesta lägenhetshus där man har en fastighetsbox interagerar grannarna mer med varandra. Varje gång man träffas därnere får man nämligen en anledning att prata med de andra som bor i huset, och det är något som vi svenskar verkligen kan ha nytta av under den kalla och mörka vintern.

Så, gör både brevbärarna och dig själv en tjänst genom att installera en fastighetsbox i ditt hus. Det kommer att hjälpa brevbärarna som slipper springa så mycket, samtidigt som det kommer att göra stämningen i huset betydligt bättre. Det finns få alternativ för en vanlig svensk att ha det på något annat sätt!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

5 enkla tips för bättre pressokaffe
Ny bostad
Barnsängar för olika åldrar
En bra hallspegel har sin givna plats i hallen
Det mest sublima studentrummet - Uppsala