Du är inte inloggad.

Artikel

Flyttstädning

Flyttstädning är en av de tyngsta typerna av städning då exakt allt ska göras rent -  t o m köksfläktar och avkalkning i badrum måste göras. Många gånger när man påbörjar en flyttstädning inser man ovkså hur himla mycket smutsigare man har än man tror, för helt ärligt, vem torkar av listerna i sovrummet vid varje städning? Eller skurar elementen? Inte så många. De flesta har nog annat för sig. Med detta sagt brukar flyttstädning vara ganska tung och ta längre tid än vad man många gånger tror.

Om du väljer att anlita någon istället för att ta hand om flyttstädningen själv är det viktigt att se till att du väljer en städfirma som vet vad de gör och som kan redovisa för vilken typ av städning de gör. Viktigt att du vet är att städfirmor oftast inte tar hand om att ta ut dina sopor så som kvarlämnade möbler eller större saker, utan endast tar hand om faktiskt städning så som fönsterputsning, att skura rent köket, avkalka badrum, göra rent lister m.n. Självklart brukar städfirman ta hand om mindre sopor så som godispapper på golvet, men det är viktigt att du som boende ser till att det är enkelt för städfirman att göra sitt jobb - nämligen att se till att hemmet är skinandre rent till nästa boende!

För boende i Luleå med omnejd rekommenderar jag Jourstäd Luleå för er flyttstädning. De är noggranna och redogör alltid för vad som ingår i deras städning och lämnar även en garanti på städningen!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hitta lediga lokaler i en djungel av betong
Anlita hjälp i hemmet
Badrumsrenovering Göteborg
Trapprenovering Stockholm Göteborg
Attefallshus