Du är inte inloggad.

Artikel

Flyttstädning Stockholm

Vi förstår att tiden vi spenderar på ditt företag eller i ditt hem med hemstädning är värdefull för dig som kund. Av just den anledningen arbetar vi för att alltid ge dig ett förstklassigt bemötande.

Vårt städteam vet att de är Drott Companys ansikte utåt och anstränger sig för att du ska få ett så bra bemötande som möjligt samtidigt som du alltid får bästa möjliga resultat. Innan vi startar ett nytt projekt ser vi över era behov och utgår från noggranna rutiner och vi gör vårt yttersta för att säkerställa högsta möjliga kvalitet genom att noga förbereda vår personal inför vad som komma skall.

De är våra superhjältar och utgör stommen av vårt företag. Det är busenkelt att byta till oss. Du hör enkelt av dig, antingen per e-post eller telefon, så tar vi fram en offert till dig. Vi ser framemot att höra av dig! Medan du väntar på svar kan du alltid se vad våra kunder säger om oss!

 

Städfirma Stockholm

Vad säger våra kunder?

 

"Vi måste höra av oss till dig för att säga hur oerhört nöjda vi varit med städningen. Nu märks det att det att ett proffs varit i farten. -wow!! Får vi behålla henne vore det Guld!”

”Vilka falkögon! Brukar beskriva hennes städning som att var 14 dag kommer det en virvelvind och sveper igenom mitt hem och lämnar det kliniskt rent. Min dotter anlitar er också och hon är lika nöjd som jag även om vi inte har samma städerska.”

”Vi har anlitat Drott & CO sedan de startade sin nannyverksamhet hösten 2009. Det har fungerat 100% friktionsfritt sedan dag ett. Vi grundade vårt val av nanny för tryggheten med att hon är en lugn och mogen person med yrkeserfarenhet.”


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Ekonomisk belysning i ditt kök och badrum
Skaffa växthus för att förlänga odlingssäsongen
Hemlarm - Standardutrustning
Bra belysning i höst!
Armera rätt för din gjutning