Du är inte inloggad.

Artikel

Fördelar med en detoxkur

Om du lever i dagens samhälle utsätts du dagligen för gifter och då är det antagligen en bra idé att göra en detoxkur en eller två gånger om året. Att göra en detox är som att göra en återställning av hela din kropp kropp. En detoxkur eliminerar gifter från kroppen och kan  bidra till att öka dina energinivåer, balansera din kropp, förbättra matsmältningen, ge dina binjurar en välbehövlig paus, bidra till att minska sötsuget och få dig att bli mer energisk samtidigt som du får en glödande hud.

 

Mina tidigare erfarenheter av att detoxa kroppen har lett till flera fysiska fördelar. Det går att rena kroppen på flera olika sätt, allt från att dricka gröna juicer och speciella soppor till att ta kapslar och tabletter. Jag gjorde en detoxkur enbart för att öka min viktminskning men det kommer som ni hör en massa andra fördelar med detta sätt att rena kroppen. Sist jag renade kroppen bestämde jag mig för att ta min detox längre och köra en hel 10 dagarskur och återställa min kropp från grunden.

 

Här är några oväntade och fantastiska fördelarna som jag upplevde.

 

  • Mindre stress
  • Minskat sötsug
  • Ökade energinivåer
  • Mer ork och prestation
  • Orkade träna mer
  • Bättre humör
  • Mer effektivt i mitt arbete
  • Bättre sömn

 

Alkohol, socker, livsmedel med tilsatser och koffein bidrar till binjureutmattning. Genom att eliminera dessa tillsatser från vår kost får binjurarna en välbehövlig paus och omstart. Detta kan du också uppnå genom att tillföra kroppen näringsämnen från färska ekologiska juicer och gröna smoothies, tillsammans med tabletter för att detoxa kroppen naturligt kan du också uppnå en läkande effekt på binjurarna. Friska binjurar hjälper kroppen och sinnet hantera och ta itu med vardagens stress utan att bli överväldigade.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vad är social fobi?
Viktminskning
Smarta vanor som förbättrar ditt liv
Historien om en retroklänning
Laserhårborttagning hemma