Du är inte inloggad.

Artikel

Företagsfotografering av de anställda

Nu när en ny säsong har startat på din arbetsplats kan det också vara lägligt att tillsammans med alla nya projekt också få en visuell uppdatering på de anställda. Detta sker enklast med en företagsfotografering där du ser till att fotografera dem. Förutom att det är enkelt ska man heller inte underskatta att det är roligt för dina anställda att bli fotograferade både tillsammans och var för sig och känna att deras ansikte är viktigt för företaget, både internt och utåt.

Men den viktigaste orsaken till varför du bör utföra företagsfotografering och därmed ha uppdaterade bilder på hur de anställda ser ut är eftersom det är det enda sättet att enkelt försäkra sig om att inga obehöriga kommer in i ditt företags lokaler. Inte minst på stora företag där det är svårt att få en överblick kan det skapa stora problem om passerbrickorna som personalen bär, inte helt överensstämmer med hur de ser ut i verkligheten. Om säkerhetspersonalen vänjer sig vid detta så skapar det säkerhetsluckor som kan utnyttjas av illvilliga besökare. Man ska heller inte underskatta hur mycket en person kan förändra sitt utseende på väldigt kort period. Trots att åldrandet oftast är en långsam process så kan en ny frisyr och ett par glasögon trots allt förändra mycket i en persons utseende.

Att ordna med företagsfotografering är idag trots allt en enkel sak. Det enda du behöver göra är att hitta ett företag som är specialiserat på att ordna med namnbrickor med bild, eller helt enkelt passerkort. Det är en hel del saker som du måste tänka på i samband med detta. Och många företag kan också erbjuda dig enhetliga säkerhetslösningar.

En ett bra förslag inför hösten är således att uppdatera din personals bilder, och om du inte har ett säkerhetssystem så bör du se till att skaffa ett sådant!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Coworking omformar fastighetssektorn - Hur påverkar förändringen fastighetssektorn?
Bbi Communication
4 tips om hur du tar hand om läderskorna
4 saker du och dina anställda kan göra för att bättra på effektiviteten
Hur gör man en enkät, del 2