Du är inte inloggad.

Artikel

Fotoalbum

De flesta av oss har dem nog någonstans där hemma. I en byrålåda eller kanske i bokhyllan. De gamla fotoalbumen. Med några år på nacken börjar klistret eller fotohörnen ge upp och bilderna rasar ut när man någon gång lyfter fram albumen. Om man inte är snabb att lägga det på sidan, rasar snabbt alla foton ner i en hög på golvet… Men visst är det mysigt att sitta och titta på gamla bilder.

 

Fotoboken

Numera finns det ett bättre sätt att se sina bilder, fastän de sitter i bokform. Med fotoboken slipper man klistrandet, bilderna sitter för alltid där de ska. En fantastisk uppfinning! Man kan själv välja hur många sidor de ska innehålla och slipper fylla ut med dåliga bilder som på fotoalbumets tid, för att fylla ut varje sida.

 

Högtider

En annan trevlig sak är att man kan ha en fotobok för varje högtid. Att till exempel varje år göra en julbok, som sedan är trevlig att ta fram och titta i nästkommande jul. Julen därpå har man två böcker att mysa med framför brasan o.s.v. Snart nog alla familjer plockar ju fram kameran på julafton, även om man resten av året är dålig på att fotografera. Det är också roligt, för både barn och vuxna, att se hur barnen växer och ändras för varje år.

 

Almanacka

Vid juletid är det också almanacka-tid. Det är då man införskaffar sig nästa års almanacka. Med en personlig sådan blir året roligare. Egna bilder varje månad. Dessa fotoalmanackor är också trevliga att ge bort och blir all


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Skrota metalliskt avfall
Tacka av chefen med ballonger med tryck
Bränsleförbrukning
Importera bil från USA
Allt du behöver veta om batterier för energilagring