Du är inte inloggad.

Artikel

Fusk till FarmVille 2

FarmVille 2 är ett spel där du bygger upp din egen farm genom att plantera grödor, föda upp djur och bygga hus och andra byggnader. Du tjänar pengar genom att skörda dina odlade grödor och kan sedan köpa olika verktyg och byggnader för att göra din farm till den bästa i spelet. Du kan också tjäna pengar i FarmVille 2 genom att sälja till exempel ullen från dina får. Att göra alla dessa saker tar väldigt lång tid och man måste lägga ned stora ansträngningar för att bli riktigt bra på spelet. Om du inte orkar lägga ned så mycket tid kan du alltid använda FarmVille 2 fusk för att få en bra farm snabbt.

Fusken till FarmVille 2 är utvecklade av duktiga programmerare som har hittat ett säkerhetshål i koden till FarmVille 2. Detta säkerhetshål har gett dem möjligheten att utveckla ett flertal fusk till spelet. Några exempel på fusk som de har utvecklat är:

Pengafusk: Ger dig ett stadigt flöde av pengar som du kan använda för att köpa in nya traktorer, byggnader och plantor som du sedan kan skörda för ännu mer pengar. Mycket pengar gör att din farm kan växa fram ännu fortare.

Snabbväxfusk: Detta fusk gör att dina grödor växer mycket snabbare än normalt. Om dina plantor växer snabbt så kan du sälja dem snabbare och på så sätt få mer pengar att spendera på din farm.

Snabbskördning: Det tar i vanliga fall väldigt lång tid att skörda alla dina plantor. Med detta fusk räcker det att du klickar på plantan en gång för att den ska skördas.

Utvecklarna hoppas kunna fortsätta släppa fina fusk till FarmVille 2 som du kan använda för att bli den bästa spelaren bland dina vänner. Hoppas du har mycket roligt med deras fusk till FarmVille 2 och tänk på att inte berätta om fusken till för många så att du kan fortsätta vara bäst!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Lär dig enkel sökmotoroptimering
Laga din mobil - låt den bli som ny
Skydd mot DDoS attacker
Att välja rätt IP-telefonitjänster
10 Tips för att öka din webbsidas försäljning