Du är inte inloggad.

Artikel

gästböcker för bröllop

Alla brudpar vill såklart att den stora dagen då de säger ”ja” till varandra ska bli fin och minnesvärd. För de allra flesta är bröllopet i särklass den största festen man håller i hela sitt liv och därför är det viktigt att allting fungerar perfekt och att alla små detaljer är väl uttänkta och genomförda. Sitt eget bröllop vill man såklart minnas länge, och det finns flera olika knep man kan använda sig av för att föreviga dagen. Förutom att fotografera och videofilma bröllopet och alla gästerna kan det även vara kul att ha en gästbok för bröllop som alla bröllopsgästerna får skriva sin egen lilla hälsning till brudparet i. Det är ett kul minne som säkert framkallar många leenden då man läser dessa hälsningar vid ett senare tillfälle.

 

Olika gästböcker för bröllop
Letar du efter en gästbok för bröllop kan du hitta många olika modeller på internet, den ena finare än den andra. Välj bland gästböcker i regnbågens alla färger med pärmar i olika material som t.ex. silver, trä eller sammet för en lyxigare känsla – det är upp till din egen smak. Du kan även välja en gästbok för bröllop som du själv kan fylla i och komplettera med fotografier och andra små minnen efter bröllopet.

 

Placering av gästbok på bröllop
För att så många gäster som möjligt ska skriva i gästboken är placeringen av den viktig. Glöm inte att tala om för gästerna var gästboken finns och om er önskan att gästerna ska skriva i den. Gästboken kan t.ex. placeras på ett vackert dekorerat ställ eller bord vid ingången till lokalen, eftersom alla gäster passerar ingången minst två gånger under bröllopet. Du kan även låta gästboken cirkulera mellan borden i festlokalen så att alla får en möjlighet att skriva i den utan att de behöver stiga upp eller köa.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Tips för städning av kontor
Badrumsrenovering Vällingby
Knivblock är lösningen för billigare köksknivar
Smeg kylskåp - Köpråd
Minihus är en form av prepping