Du är inte inloggad.

Artikel

Gör en fotobok av dina bilder

Oavsett ålder så bör alla göra en fotobok av sina bilder som man har från barndomen ända till pensionen. Men i själva verket så ska man inte ens vänta till sen ålder för att livet är kort och ska njutas av fina minnen. Därför ska man redan nu ta tag i detta genom att ta en blick tillbaka och gå igenom sin bildsamling.

Ens bilder kommer att passa utmärkt i en fotobok och redan nu kan man skapa sin egen personliga tidslinje där man kan uppleva alla minnen på nytt igen när man tittar på varje sida. På så sätt blir man påmind om alla roliga händelser och ha dessa bevarade i ett intressant fysisk format som man kan bevara i en evighet. Vill man så finns även tillvalet att göra formatet hårdare alltså mer stryktålig eller lyxigare genom att välja ett unikt omslag.

Enklaste och snabbaste sättet att skapa en gratis fotobok är såklart på internet. Många fotobutiker erbjuder även möjligheten att kunna exportera sin foton direkt från ens sociala medier. Vill du kombinera så kan du även själv ladda upp fotofilerna som du har sparat på datorn eller från andra medium som exempelvis molnet, en extern hårddisk respektive USB-minne.

PC FÖR ALLA har publicerat en artikel i form av shoppingtips gällande en ny populär trend på internet där man nu kan göra en fotobok av sin facebook som heter My Socialbook. Tjänsten skapar en fysisk fotobok av de allra viktigaste fotona som ens facebookflöde innehar genom flera års tid. Möjligheter finns det gott om, det gäller bara att ta tag i projektet och börja organisera sina bästa foton innan man beställer på nätet. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Smarta köp av skor på nätet utomlands
Han som spar han har, eller hade
Grunge-stilen kommer tillbaka och är ett måste denna höst!
Klockor
Stilrena skor på arbetet