Du är inte inloggad.

Artikel

Håll koll på lönehistoriken med ett personalsystem

För ett företag med många anställda kan det vara svårt att hålla koll på saker som löneutbetalningar och befattningshistorik. Genom att installera ett komplett personalsystem från Bluegarden.se kan man lättare skaffa sig en överblick av de anställda och hur länge de till exempel haft en viss lön eller en viss position inom företaget. Det är också möjligt att simulera löneutfall och annat för att kunna planera en ny budget eller möjliga förändringar inom företaget. Med ett komplett system har ni fullständig kontroll över alla personer som är involverade i företaget och kan skapa mer exakta budgetar, samt undersöka vilka effekter på er ekonomi potentiella löneökningar eller lönesänkningar skulle kunna medföra. Det finns också möjlighet att starta en så kallad personlig bevakningskalender där man lätt kan hålla koll på de anställdas historik samt saker som födelsedagar med mera.

 

Gör rekryteringen lättare

Eftersom den som söker ett arbete direkt hamnar i ert personalsystem med sitt CV samt annan information, underlättas hela processen med nyrekryteringar. I de fall ni väljer att inte anställa några av de sökande så kan ni enkelt skicka ut massbrev angående detta, och om ni väljer att bjuda in några sökande till en intervju kan ni även göra detta på samma gång och med ett standardiserat e-mail. När någon av de sökande sedan blir anställd så kan man enkelt föra över den personens information till personalsystemet. Systemet är helt kompatibelt med er hemsida och processen med att integrera sajten med personalsystemet är enkel och snabb.

 

Gör att administrationen går snabbare

Även om personalsystemet kräver en viss investering så är detta pengar man snabbt får tillbaka i form av snabbare administration. Det räcker nu med en enda administratör för att hantera all personal, och chefer och VD får enkelt tillgång till informationen.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Finansiera begagnad bil
Smslån för en resa
Tjäna pengar på enkäter på nätet
Bästa sättet att förhindra ett dåligt köp
Stora risker med höghöjdsarbete