Du är inte inloggad.

Artikel

Handla dina skor online

 

Internet kan vara ett mycket bra ställe att fynda skor. Det är dock skillnad mellan att köpa i butik och köpa på internet. Det finns ett antal saker du bör tänka på innan du handlar dina skor. När du handlar i en vanlig butik så kan du först prova skon och se så att den sitter bra. Du får givetvis hem skon direkt. På internet måste du först veta vilken skostorlek du har innan du kan köpa. Du kan tyvärr inte prova dina skor innan. För att väga upp dessa nackdelar så är priset online lägre. Det finns chans att verkligen fynda när du handlar dina skor online. Tänk på skillnaderna mellan Europeiska och Amerikanska skostorlekar.

Är skorna äkta?

Online shopping växer fortfarande och har blivit väldigt vanligt. Du behöver inte ens lämna soffan utan kan beställa från hemmet. Ett av problemen när du handlar online är dock att det även säljs kopior. Hur gör man då för att vara säker på att skorna som du handlar inte är ett par kopior?

Det första du bör göra är att titta på hemsidan som du beställer av. Hur väl känner du till företaget? Att beställa från ett stort känt företag är givetvis helt riskfritt. Det finns även många små företag som inte är lika kända, men som erbjuder billigare produkter. Ett tips kan vara att läsa recensioner om sidan så att du vet i förväg att det är en seriös försäljare. Om priset på skorna är väldigt lågt så bör du vara försiktig. Det som ser ut att vara för bra för att vara sant är oftast det också.

UGG Australias nya webbshop

UGG har öppnat en ny webbshop endast för Europa där du kan beställa till lägre fraktkostnader än om du skulle beställa utanför Europa. UGGs skor är tillverkade av tåligt och snyggt fårskinn. Skor av fårskinn tål vatten väl och kan passa bra att ha på en regnig svensk sommar.

Om du köper från UGGs egna shop så garanterar du att du inte får ett par piratkopior. Om du köper piratkopierade UGGs så stöder du en illegal industri som bland annat använder sig av barn för att tillverka skor. Detta handlar ofta om rent slaveri. Skillnaden i kvalitet mellan ett par äkta UGGs och ett par kopior är även stor. Ett par riktiga UGGs kommer att hålla dig varm och snygg många år framöver.

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vart ska man köpa damkläder online?
Om Babyvakter
Särskilda tillfällen klänningar
Det gyllene modet lyser upp din klädsel!
Skor i små storlekar