Du är inte inloggad.

Artikel

Herrklockan; en personlig accessoar

En kvinna kan, till skillnad från mannen, bära mer än ett par accessoarer som exempelvis ett halsband, ett armband en halsduk eller ett bälte. Ett av de få smyckena som en man kan bära är klockan. Med denna avslöjar han direkt sin stil och personlighet. En kvinna kan bara genom att undersöka modet och införskaffa nya typer av accessoarer, lägga om sin stil totalt. Men männen ser snyggare ut om han bär färre detaljer. Herrklockor är ett utmärkt sätt att visa sin stil och individualitet på. Idag kan du finna herrklockor i mer än tusen olika modeller.

Du kan välja din klocka efter egen personlig smak och det behov du vill tillfredställa. Herrklockor finns uppdelat i olika kategorier, nämligen sportklockor, livsstilklockor och klassiska klockor. Sportklockor används givetvis i första hand för sportaktiviteter. En klassisk klocka, å andra sidan, är skapad för att användas för speciella tillfällen, medan livsstilsklockor främst tillgodoser mäns professionella liv.

Män skiljer sig från kvinnan genom att oftast leta efter funktioner i sina accessoarer snarare än design. Detta är anledningen till att man hittar herrklockor med alla möjliga extrafunktioner som kalender, tryckmätare, termometer, Bluetooth, GPS, väckarklocka, tidtagarur och så vidare. Det finns också en möjlighet att äga en allt-i-ett klocka alternativt flera klockor.

Digitala klockor är motsvarigheten till analog klocka. Det är oftast lite större för att ge en maskulin look. Det har ibland glow-in-the-dark, är vattenresistenta och motståndskraft mot tryck. Denna klocka utvecklades för att anpassas till den föränderliga världen.

När man är i valet av att köpa exklusiva klockor för män, är män, liksom kvinnor också medvetna om sitt utseende. De väljer klocka som matchar den tillställning de kommer att gå till. En klassisk analog stil passar exempelvis för formella fester, med ett armband av guld eller rostfritt stål. För en enkel utflykt eller ett sportevenemang skulle de definitivt passa med gummi eller läderrem. För den som vill visa sig med extra bling är ett designermärke ett måste. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Väskor från Friis & Company
Köpa barnkläder på nätet
Olika stilar av vinterjackor för män!
Lättskötta krukväxter
Därför firar vi Alla Hjärtans Dag