Du är inte inloggad.

Artikel

Hitta en klänning för alla tillfällen

Har du någonsin tittat i din garderob och tänkte att du har absolut ingenting att ha på dig? Jag också, och jag ska berätta en hemlighet för dig - det är helt normalt. Vi konfronteras ständigt med bilder av det senaste modet som gör att vi automatiskt känner att det som för närvarande hänger i våra garderober inte passar. Trikåkjolen som du använde nästan jämt är nu plötsligt föråldrade och du börjar se på resten av din garderob i samma ljus. Nästa gång du står inför frågan vad du ska ha på dig, ta en titt på de klänningar du äger. Läs vidare och jag kommer beskriva hur du hittar en klänning för alla tillfällen så garderobsdilemmat blir ett minne blott.

En promenad i parken

Nu när sommaren äntligen är här kommer du antagligen att vilja tillbringa mycket tid utomhus. Utomhusaktiviteter behöver inte vara dyrt, en promenad i parken är gratis och ger dig en perfekt möjlighet att visa upp dig samt få lite sommarfärg. Så denna sommar, ta på dig en luftig framknäppt långklänning à la modellen Miranda Kerr. Hennes korallmönstrad långklänningar komplementerar verkligen en solbränna och håller dig sval i solen samtidigt som du är stilfull nog att bli fotograferade. Kopiera Mirandas stil genom att matcha din långklänning med en bredbrättad fedorahatt och ett par stora solglasögon. Välj sandaler i en metallicnyans och måla tånaglarna i en kontrasterande färg.

På tennisbanan

Du behöver inte vara sportig för att älska den nuvarande Wimbledon atmosfären. Ät dina jordgubbar med grädde i år i en klänning som är den allra senaste trenden. Wimbledonvinnaren Andy Murrays flickvän Kim Sears sågs i en mintgrön spetsklänning som var helt perfekt för en elegant somrig look. Med längd till strax ovanför knäna låter den här stilen dig få lite färg på dina vinterbleka ben och om du väljer en långärmad version som Kim, skyddas dina armar och axlar skyddas från att brändas i solen. Mintgrönt är en perfekt sommarfärg och ser bra ut med en solbränna. Skaffa din sommarklänning från Missguided Sverige idag.

På sommarens trädgårdsfest

Lämna den lilla svarta hemma i sommar och kliv in i din, just det, lilla vita klänning. Vitt framhäver din solbränna och ger dig därmed omedelbart ett superfräscht utsteende. Lägg till ett par iögonfallande röda skor och matcha med färgen på ditt läppstift för lite vuxenpartyglamour.

En utekväll på stan

Det är helt förståeligt att du vill köpa en ny klänning för en utekväll på stan. Din snabblösning denna sommar bör vara en kortklänning. En kläning som är tillräckligt kort för att se flörtig ut och som ser till att du inte blir överhettad medan du dansar hela natten. Välj en klänning i metallicnyanser för en skimrande högaktuell stil. Matcha med ett par av dina tålösa högklackade skor och en liten kuvertväska som accessoar.

 

Vilken klänning är din sommarfavorit?


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vad utmärker ett LCHF bröd?
Fantastiska fördelar med Grönt te kosttillskott
Är bantningspiller dyra?
c/o ULRIKA DAVIDSSON
Ögonlaser återhämtning försiktighetsåtgärder