Du är inte inloggad.

Artikel

Hyra byggnadsställning Stockholm

DKM Montage AB arbetar med att utföra montering av säkra byggstälningar i Stockholm med omnejd. Du kan enkelt hyra en byggnadsställning till exempelvis en fasad. DKM Montage arbetar med både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Det finns inga uppdrag som är för stora eller för små för DKM Montage AB. Anlita ett säkert företag för att hyra eller montera byggnadsställningar.

Specialanpassade byggnadsställningar
DKM Montage kan bygga anpassade ställningar för till exempel måleri och putsning. Monteringen av byggnadsställningen anpassas efter väderlek i form av regntak, sommarväv, hiss eller lastbrygga. Du kan enkelt lämna din egna önskemål så anpassas arbetet efter vad du behöver. 

Prioritet på säkerhet
Det är viktigt att alltid ha kunden och säkerheten i fokus i arbeten med byggställningar. DKM Montage AB är en auktoriserad ställningsbyggare, för att kunna ge dig som kund garanti på att vi kommer ge dig största möjliga säkerhet. Det är viktigt att våra kunder känner en trygghet i att anlita oss och att vi har den kompetens som krävs samt följer alla olika regler och rutiner för att jobba i branschen. DKM Montage AB levererar bara säkra produkter av allra högsta kvalitet, för att ge dig som kund ett bra resultat med hög säkerhet. Kontakta oss om så berättar vi gärna mer och svarar på dina frågor.

Våra tjänster
Vi arbetar med att både montera och hyra ut byggställningar. Utöver det kan du anlita oss för snöröjning och bärgningsarbeten. Kolla in vår hemsida för utförliga information om våra olika tjänster. Vi åtar oss uppdrag för både privatpersoner och företag så tveka inte att höra av dig till oss om du är i behov av våra tjänster! http://dkm-montage.se/


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vem äger bilen?
Fördelen med att köpa sockerpasta online
Hjälp med dränering
Så fungerar RUT-avdraget
Köp rätt belysning till ditt kök