Du är inte inloggad.

Artikel

It-tjänst förenklar inom ROT

Smart it-tjänst

Leo Dali AB startades år 2015 och är en smart it-tjänst inom hushållsnära tjänster. Med it-tjänsten kommer du kunna välja bland utförare som renoverar hemma hos dig, måleri och tapetsering är först ut. Det blir alltså lättare för dig att använda dig av ROT-tjänster och få det fint hemma! Även efter försämringen av rotavdraget så är det fördelaktigt att renovera hemma. Företaget är baserat i Uppsala.

 

Samlar målare

Leo Dali samlar seriösa hantverkare inom måleri på samma ställe. Det blir alltså enkelt för dig att hitta vettiga alternativ när det gäller målare. Företagen ansluter sig redan nu enkelt via sidan och får tillgång till beta versionen av plattformen. Målare har även möjlighet att annonsera på sidan för att skaffa sig nya kunder direkt.

 

Enkelt att tapetsera om hemma

Förutom att måla om hemma så kan du få hjälp att tapetsera om hemma. Tapetsera är i vissa avseende svårare än att måla om; du behöver lim, verktyg och tapetbord med mera, medan vid ommålning är det egentligen bara målartvätt och målarfärg. Det är därför bra att du även kan använda Leo Dali för att hitta någon som tapetserar om hemma hos dig.

 

Omdömen och recensioner

Efter utfört arbete kommer du få möjlighet att recensera renoveringen som är utförd hemma hos dig. Av den anledningen så kan du också läsa omdömen innan du bestämmer vilken utförare som ska måla om hemma hos dig.

 

Det är smidigt att betala för renoveringen när du använder www.leodali.se och tryggt eftersom din betalning går via en mellanhand som är oberoende från målerifirman.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Boodil - sälj lägenhet utan mäklare
Fina och praktiska grindar för alla typer av hus
Kraften utifrån.
Fördelar med värmepump
Hitta en barnvakt i Västerås!