Du är inte inloggad.

Artikel

Jämför innan däck-och fälgköp

Vem vill betala i onödan för saker och ting? Inte många gissar vi och när det kommer till däck och fälg så lär detta inte vara ett undantag.

Nätet är en bra resurs för prispressaren

Har man obegränsat med pengar så behöver man inte handla på nätet förutom det faktum att det är väldigt bekvämt. Nätet är nämligen den billigaste kanalen man kan gå via om man är på jakt efter billiga bildäck och fälgar. Nätbutiker såsom Bythjul.com, Dackonline och Svenska Gummihuset kan nämligen sälja däck och fälg till lägre priser jämfört med traditionella däckverkstäder eftersom de slipper dyra hyror för butikslokaler och löner för butikspersonal. Naturligtvis har de en del andra kostnader som däckverkstaden slipper men generellt sett så brukar det ändå vara ca 10 % lägre pris online jämfört med fysiska butiker.

Pressa priset ytterligare

Är man en riktig prisjägare så skall man dock inte nöja sig med att köpa däck eller fälg från första bästa onlinebutik. Det råder nämligen priskonkurrens sinsemellan onlinebutikerna, ibland kan det skilja så mycket som flera hundra kronor per däck. Därför finns det en hel att tjäna på att jämföra pris på däck och fälg innan köp. Så använd internet som startplats när det är dags att köpa nya hjul till bilen och jämför – så slipper du pröjsa i onödan.

Just prisjämförelser på däck-och fälg kan du göra via sajten Nethjul.se. För tillfället är sajten under uppbyggnad men framöver kommer den vara en ovärderlig resurs för den som vill pressa priset på däck- och fälg inför en ny däcksäsong.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Grannsämjan
Kiel James Patrick
Däck till vintern
Lyoness: 2 % tillbaka på varje köp
Finns det olämpliga begravningsblommor?