Du är inte inloggad.

Artikel

Kan arganolja lösa alla dina problem?

När man läser om arganoljans effekter så kan man få intrycket av att det här är en produkt som kan lösa precis alla problem. Med arganolja så får man bättre hy, vackrare hår, snyggare tår och fingrar, gladare humör och livslusten åter. Men är det här verkligen sant? De som använder sig av oljan tycks ju vara eld och lågor över den men frågan är om det verkligen är så att det här är en skönhetsprodukt som får livet att skimra i rosa igen…

Vad är arganolja bra för?

Om vi ska se på oljans positiva effekter rent krasst så kan man bara med säkerhet säga att den kan återfukta och därmed ge hud och hår ett bättre utseende. Det där med att arganolja skulle ha antiaging effekt är ännu inte bevisat utan mer ett påstående så det här får man ta med en nypa salt. Att oljan är säker att använda sig av är en annan sak som är bra och att den är ekologisk.

Ska man köpa oljan?

Om dina problem inte har med torr hy eller acne att göra så är det kanske bättre att se på lösningar som parterapi eller snabba lån. Med arganolja så kommer du inte att kunna lösa livets stora kriser men du kan räkna med vackra hy och ett gladare humör för man blir som bekant glad då man ser sig själv i spegeln med mindre blemmor och acne. Om du ska köpa oljan eller inte beror på hur pass desperat du är. Kom ihåg att finnar förr eller senare försvinner medan torr hy kan vara en plåga livet ut. Mot torr hy så är arganoljan riktigt bra då den inte blir kladdig så om du ändå använder dig av hudkräm så kan du lika gärna testa detta hyllade mirakelmedel.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Alla komplex går inte att bota med tankekraft.
Zink - Kosttillskott i mirakelklassen!
Läderarmband för herrar och dålig lukt
Vad är fördelarna med långt hår?
Få ett vitt skinande leende på din lunchrast!