Du är inte inloggad.

Artikel

Kan man göra något åt mörka ringar under ögonen?

De flesta kan förstå att det inte känns så kul att alltid se extremt trött ut. Men kan man göra något åt mörka ringar under ögonen eller är det här något som man får leva med? Svaret är ja eller nej. Det hela beror på vad ringarna egentligen beror på. Om det är så att man får mörkare partier under ögonen på grund av blodkärl som syns bättre av ren ärftlighet så kan det vara svårt att göra något åt saken men om det är så att det är allergi som ligger bakom det hela så kan man förstås ta antihistamintabletter då man lider av problemet.

Mörka ringar under ögonen på grund av för lite sömn

Om man får mörka ringar under ögonen så kan det bero på att man inte sover tillräckligt. Det här kan man ju lösa men om det är svårt att sova så får man ser på lösningar som till exempel att man lär sig att slappna av och att skapa en miljö där man verkligen kan somna in och där man inte vaknar av oväsen och andra former av stimuli. Sömnbrist kan vara en orsak som ändå är rätt så lätt att testa.

Produkter

Det finns också produkter som man kan använda sig av för att minska på blodkärlen som ger upphov till de mörka ringarna. De här produkterna kan vara mer eller mindre bra men de är värda ett försök om man verkligen lider av den här åkomman. Tillsammans med bra smink så kan man dölja mörka ringar under ögonen på ett bra sätt som gör att man inte längre känner sig besvärad.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Nagelsjukdomar
Klippan yllefabrik - Kläppi
Teatoxa kroppen med te
Fördelar med att detoxa din kropp
Ska man använda kondom?