Du är inte inloggad.

Artikel

Kiel James Patrick

Kiel James Patrick är ett amerikanskt varumärke och har bland annat gjort sig kända för sina omåttligt populära ankararmband men de har också många andra produkter som är mycket omtyckta av deras kunder. Exempelvis bälten, slipsar, flugor och väskor.

Deras produkter har en somrig New England-stil. En marin känsla som andas kvalité och skärgård, vilket ger en rätt bra bild av vad företaget försöker förmedla. Kiel James Patrick beskriver att de inspirerats utav livet till havs vilket man tydligt ser i hela deras sortiment.

En av deras mest kända omtyckta produkter är deras armband som viras 3 varv runt handleden och fästs med ett snyggt ankare i änden på bandet. Det finns flera olika varianter av armbandet, två av dom vanligaste är ett som är tvinnat i 100% bomull eller ett flätat i äkta läder. Ankararmbanden av kollektionerna Quartermaster och Lanyard Hitcht knäpps med det ikoniska ankaret i mässing. Utöver ankarspännet har de också ett spänne format som en pil som är en spinoff på framgångssagan med ankarspännen. Armbanden är handgjorda i Rhode Island, USA. Det finns en mängd olika färger och kombinationer och kollektionerna växer fortfarande.

I sociala medier som Facebook, Instagram och Pinterest syns Kiel James Patricks armband varje dag. De otroligt populära armbanden är det som driver spridningen bland kunder. De exponeras dagligen hos många av de absolut största modebloggarna runt om i världen.

Att göra en beställning från Kiel James Patricks egen hemsida fungerar utmärkt men som svensk innebär det tull och fraktkostnader. SirJames.se representerar Kiel James Patrick Sverige och kan därmed erbjuda en snabbare leveranstid och lämna bättre garantier.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Inred med torkade blommor
Stora Herrklockor
Så minskar du dina matkostnader
Historien om UGG
Räddningsväst för ökad båtsäkerhet