Du är inte inloggad.

Artikel

Kläder och skor för alla former

Nedanstående inlägg gör reklam för sajten sizes-for-you.com, som i sin tur informerar om och gör reklam för diverse modebutiker på nätet, med fokus på stora och små storlekar.

Tyck om dig själv och var stolt över din kropp!
 
Vi hörde någon klok människa som sade: -Jag ska bo i min egen kropp hela livet. Då måste jag ju gilla mitt "hus"! Så sant, så sant! Alla är vi unika och fantastiska, men det är så fruktansvärt lätt att få komplex i denna utseendefixerade värld. Dock tycker vi oss känna av en liten förändring i positiv riktning. Fler modebutiker använder sig t ex av lite mulligare skyltdockor, detta för att spegla den verklighet som råder: de flesta av oss har ingen "perfekt" (vad nu det innebär...) fotomodellskropp, med de smala formerna som ideal. Istället är vi alla helt unika; en del är korta, en del långa, en del smala, en del lite rundare, en del har stora fötter, en del har små fötter, en del har breda fötter...... Tänk vilken mångfald! Fantastiskt! Och DU är fantastisk och helt unik. Ingen annan ser ut exakt som du. Vilken tur att alla inte ser likadana ut, för det hade verkligen varit tråkigt!

När det kommer till mode är behovet av kläder i olika storlekar väldigt stort. Självklart ska du kunna välja och vraka bland olika klädstilar och hitta plagg som passar just dig, oavsett hur du ser ut. För att snabba upp sökandet efter klädaffärer på nätet som erbjuder mode i både stora och små storlekar gjorde vi en sida med samlade butikstips. Dessa är sorterade efter "storlekskategori". Exempel på avdelningar är:

Damkläder i stora storlekar
Damkläder i små storlekar
Damskor i stora storlekar
Damskor i små storlekar

Herrkläder i stora storlekar
Herrkläder i små storlekar
Herrskor i stora storlekar
Herrskor i små storlekar

Barnkläder i stora storlekar
Prematurkläder

Måttbeställda/skräddarsydda kläder
 
Damunderkläder i små och stora storlekar
Herrunderkläder i små och stora storlekar
 
Sportkläder för damer, plus size-storlekar och små storlekar
Sportkläder för herrar, plus size-storlekar och små storlekar
 
Sajten ger även butikstips till dig som tar "standardstorlekar". Målsättningen är att ALLA ska kunna ha nytta av sajten, oavsett kroppsstorlek.


Välkommen in på sidan ifall du vill inhämta tips och inspiration inför shoppandet! Här kommer du till sajten: Kläder och skor för alla former!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

När ska du ge din examenspresent?
Sommertur til Nådendal, Särkänniemi og Nokia
Tips om bra doppresenter
Fördel att använda kameraryggsäck
Att hitta den perfekta airboarden