Du är inte inloggad.

Artikel

Kondomer med struktur

Kondomer med struktur är en av de mest populära typerna av kondomer. De är utformade för att ge ytterligare stimulans och öka njutningen för båda parter. Dessa kondomer är ofta tänkta att öka hennes njutning, men det finns modeller som stimulerar manliga partners och bäraren också. De vanligaste texturerna är ribbor eller knottror, de kan vara tunna och knappt märkbara, eller större och mer uttalade. Strukturer kan göras i form av runda eller andra mönster eller vara jämt utbredda. Några kondomer är ribbade på insidan, för att öka njutningen för bäraren. Andra har textur både på både in- och utsidan.

Det är värt att notera att form, och inte bara struktur, kan användas för att öka njutningen. Glödlamps-formade kondomer t.ex ger en mer intensiv stimulans för båda parter.En del kondomer är utformade för att stimulera speciella områden. Vanligtvis är det kvinnans G-punkt, som ofta är svår att nå. Speciellt utformade kondomer kan hjälpa till med G-spot stimulans och göra en kvinna att får vaginal orgasm. Liknande typ av kondomer kan stimulera en mans Frenulum, även kallat "Wibergs band" som är område känsligt för beröring. Dessa kondomer, om det används analt, kan ge en mer intensiv stimulans, men det är alltid bäst att använda specialiserade anala kondom för dessa typer av sexuell aktivitet.


Användning av strukturerade kondomer kan göra din sexuella upplevelse mer njutningsfull, men du måste välja en som passar dina behov. En del kvinnor kan uppleva irritation vid vaginalt sex då ribbade kondomer används. Därför är det bra att alltid använda glidmedel och hitta den typ av struktur som du finner njutbar. Det beror på vad du vill och vad du gillar. Texturerade kondomer öka din sexuella upplevelse och göra den mer intensiv på ett bra sätt. Med det stora utbudet av former och texturer som finns, kan du lätt hitta en kondom som passar dig.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vad kan jag förvänta mig av en cirkulation booster
Sluta röka med E-cigarett
Tips när du ska köpa madrass
Hudvård Östermalm
Fördelar med superfrukten Mangosteen