Du är inte inloggad.

Artikel

Köpa hemsida

Att köpa hemsida ska vara roligt, enkelt och spännande. Inte ångestfyllt, svårt och dyrt. Tyvärr har det blivit jobbigt för företag att köpa hemsida i dagsläget. Mediakonstne i Sverige AB som står bakom köpahemsida.se är en reklambyrå i malmö som lagt fokus på att göra internet till en försäljningskanal hos företagen. Detta genom en metod som heter HALM-metoden som står för Hemsida, Analys, Leads och Marknadsföring.

Många företag blir lurade när man ska köpa hemsida. Man sätter upp sig i långa bindningstider, får betala väldigt mycket pengar som man inte får någon valuta för. Detta för att företagen bakom har en syn på företagande att man ska tjäna så mycket pengar som möjligt, detta till så lite timmar som möjligt. Det låter alltid bra mot kund, man som kund ska betala lite pengar varje månad, support ingår etc. Det som brukar hända är att hela hemsidan blir väldigt dyr när man räknar på antal månader man betalar, dessutom är det väldigt svårt att komma ifrån när man inser att man blivit lurad. Ska man under bindningstiden göra förändringar på hemsidan så brukar även det blir en kostsam historia. Enligt oss är det att lura sina kunder.

Mediakonstens viktigaste värdeord är: ärlighet. Vi tar helt enkelt bara betalt för det vi gör, alltså tiden. Vi anser inte att man som kund ska behöva betala mer än man får. Tar en hemsida 15h att skapa så ska man betala för 15h och så enkelt är det. Tittar man på produktionen bakom en hemsida så är merparten av kostnaden för hemsidan tiden, hur lång tid tar det att bygga denna hemsidan, hur lång tid tar det att göra detta? Ärlighet vara längst som ordspråket brukar lyda. Hemsidans kostnad ligger i produktionen och den ligger i början, varför ska man då bindas upp i t.ex. 36 månader när hela arbetet gjordes dag 1,2 och 3? Att jämföra med ett telefoniabonnemang går inte, för där ringer, sms och surfar man varje månad och betalar för det man gör. En hemsida är dynamisk, att då bindas upp på lång tid är lika med återvändsgränd. Din hemsida du köper dag 1 är gammal om 3 år, och du behöver förändra, optimera och förbättra under tiden. Visst finns där tillfällen där kund ibland inte har råd/likviditet att betala t.ex. 15 000kr för en hemsida direkt, men då är vi ödmjuka, talar med kunden och tillsammans med kunden sätter upp en plan för det. Skillnaden är att vi tar fortfarande bara betalt för det vi gör. Därför har vi inga fasta kostnader, för varje kund och varje hemsida är unik. Vi går alltid igenom hemsidan med kund, konsulterar och tar fram behov för att sedan räkna på det och återkomma öppet med pris och vad det tar. Vi är inte rädda att säga vad saker och ting tar i tid att göra. Vi vet vi kan, vi vet vi levererar och vi vet att det lönar sig i längden att vara ärliga.

Vi lovar inga bindningstider, vi lovar inga dolda kostnader, vi lovar nöjda kunder.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Vad gör man då ett webbhotell inte levererar?
Instagram har gått om Twitter
Låta någon annan ta hand om företagstjänster
Välj filmer och serier på nätet
Kommer AI att på verka online gambling?