Du är inte inloggad.

Artikel

Låt din favoritmat leda dig till din målvikt

 

Skulle du vilja gå ner i vikt utan att behöva ge upp din favoritmat? Då kan Atkins, som är en låg kolhydratdiet vara ett alternativ som skulle passa dig väldigt bra. Naturligtvis kan du inte leva på skräpmat och ändå gå ner i vikt, men du kan fortfarande äta en hel del lövbiff, fläskfilé, kycklingfilé, lax eller vad det nu kan vara du uppskattar allra mest, och ändå se kilona försvinna på löpande band. Det du istället bör plocka bort är de matvaror som innehåller gott om kolhydrater, så som pasta och potatis. Du behöver inte välja bort det godaste, och du behöver heller inte låta bli att äta dig mätt. Detta gör att många tycker att denna low carb metod är helt perfekt.

 

Hitta något att uppskatta vid alla måltider
När du följer Atkins viktminskningsprogram behöver du aldrig tacka nej till en middag på grund av att du inte kan äta vanlig mat. Den här metoden går inte ut på att välja soppor istället för vanlig mat dag ut och dag in. Här kan du istället välja att delta i middagen, äta av de kötträtter, fiskrätter eller fågelrätter som serveras, och istället ta lite mindre av sidotilltugg så som potatis, pommes frites, ris eller vad det än må vara. Du bör även försöka ta lite mindre av sockerrika efterrätter.

Så länge du ser till att hålla nere kolhydratintaget och sockerintaget kan du njuta av den mat du tycker om, och du slipper tacka nej till trevliga tillställningar där det bjuds på mat och dryck. Det hela handlar helt enkelt om att lära dig vad som innehåller mycket kolhydrater, onyttiga fetter och socker, och ta mindre av dessa produkter. Andra produkter kan du däremot äta en hel del av utan att gå upp i vikt.

 

Kombinera bra mat med lagom mycket motion
Samtidigt som du äter kolhydratfattig mat som är god bör du passa på att se över ditt motionsschema. Försök att motionera regelbundet för att hålla kroppen i god form. Detta kommer att hjälpa dig att få drömkroppen snabbare, och det kommer även att ge dig en bättre allmänhälsa. Vilken typ av motion du väljer spelar mindre roll. Kombinera gärna konditionsträning med styrketräning och behåll din medvetenhet om low carb så kommer vågen snart att visa resultat som gör dig riktigt nöjd och glad. Motion och bra mat har alltid varit nyckeln till en sund vikt, och genom att ta bort det onyttiga från bordet kan du se snabba resultat. 

 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Badrumsrenovering Stockholm
Stockholm city rundtur
Frihängande, skåpsmonterad eller väggmonterad köksfläkt? Allt du behöver veta
VÄRMEPUMPAR & TAKLÄGGARE IN STOCKHOLM
Med sms Lån 1000 har du råd med mer än vad du tror