Du är inte inloggad.

Artikel

Massagefåtölj Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA

Panasonics är ett av världens och Japans mest kända varumärken och ledande tillverkare av elektronik och produkter för företag och hushåll. Panasonic har utvecklat massagestolar och massagefåtöljer sedan 1960-talet. Genom förvärvet av Sanyo Electric Co. 2009 leder Panasonic idag utvecklingen av massagefåtöljer i världen. Den höga kvalitén bekräftas bl.a. av ACA - American Chiropractic Association - den största organisationen för fysioterapeuter i USA.

Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA är en massagestol som är ett av Panasonics flaggskepp med patenterad teknik och marknadens bästa massage för armar och axlar. Massagefåtöljens unika luftkuddesystem täcker alla stora muskelgrupper och behandlar nacke, axlar, skuldror, bröstrygg, ländrygg, säte, lår, vader och fötter. En kontroll med röstvägledningen gör massagefåtöljen enkel att använda för alla. Två knappar och massagen är igång.

Panasonic EP-MA59 Real Pro ULTRA är en massagefåtölj som kan anpassas helt efter behov för att fokuserat massera stela och spända muskler. Panasonics patenterade Junetsu-massage med snabba, små cirkelformade massagerörelser, lösgör effektivt spänningar på djupet. Ordet ”Junetsu” kommer från japanskan och betyder ”mycket fin knådning”.

En massagestol som ger en verklig helkroppsbehandling med en behandlingszon på totalt 1 290 cm² på ryggen och ytterligare 2 968 cm² för höfter, armar, vader och fötter. Inställningsalternativen för massagestolens robot är unik och mycket variationsrik. Genom den elektroniska intensitetsstyrningen anpassas trycket i massagefåtöljen automatiskt efter användarens kroppsvikt på bråkdelen av en sekund. Kraften och intensiteten kan justeras i tre steg; mjuk, medel och stark.

Panasonics unika teknologi med att läsa av kroppsformen arbetar med ett nät av trycksensorer som inom 20 sekunder mäter upp ryggens och axlarnas position. Massagefåtöljen anpassar sig individuellt och tar hänsyn till ryggradens beskaffenhet och längd. Panasonic Real Pro ULTRA masserar även armar och även händer för att lindra besvär i handlederna. Massage med axelsträckning ger ytterligare avslappning i denna massagestol.

Massagefåtölj Panasonic Real Pro ULTRA masserar på 550 olika positioner på kroppen. Med fem olika hastigheter och hela 1 117 variationer som massagefåtöljen kan erbjuda, garanterar att näst intill hela kroppen masseras. Ett dubbelt fotstödssystem med en effektiv fotmassage och vadmassage för att öka blodcirkulationen, minska svullnader och lindra muskelspänningar.

Massagestolens sensortryckteknologi skissar en virtuell karta över ryggen. Först skannas ryggen för att direkt därefter påbörja massagen, exakt anpassad efter ryggradens böjning. Under massagen glider de flytande massagehuvudena över ryggen. Massagefåtöljen vet exakt var den ska massera – och var den inte ska massera. Man kan även skapa sitt eget program. Massagestolen sparar med en knapptryckning uppgifterna för nästa massage. Luftkuddarna anpassar sig då direkt efter kroppsformen och fotstödssystemet kan ställas in efter egna kroppslängden.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

5 realistiska viktminskningstips
Hur du blir av med din halsbränna
Banta snabbt & gå ner i vikt
Om du vill göra en skönhetsoperationer – detta bör du veta
Daystyle – Lotion och 24h creme