Du är inte inloggad.

Artikel

Moderna kavajer för olika tillfällen

Kavajer för herr är plagg som ständigt är i ropet. Samtidigt växer också populariteten när det gäller snygga kavajer för dam. Men vad finns det för klädkod när det gäller kavaj? Börja med att ta reda på hur de senaste trenderna ser ut genom att surfa dig igenom diverse modesidor på internet. En annan möjlighet är att besöka köpcenter runt omkring och ta en titt på de olika butikernas urval. Att läsa och bläddra igenom tidningar kan också ge dig en ganska bra idé om vad som är inne för tillfället.

När du har uppdaterat dig i senaste design är det bra att veta att det finns kavajer som passar bäst för formella tillställningar och kavajer som passar till mer vardagliga tillfällen. Här följer lite mer information om detta:

Ledig stil

En sportkavaj med två knappar och flap-pockets passar alldeles utmärkt tillsammans med ett par byxor på en enkel tillställning. Eller varför inte matcha en brun eller svart manchesterkavaj till ett par snygga jeans. Velorkavajen med tre knappar är också väldigt inne och passar väl vid enkla arrangemang. Dessa modeller finns i varierande fräscha färger som rosa och ljusblå. Perfekt i kombination till svarta eller blåa jeans.

Formell stil

En idealisk klädsel för formella tillställningar är kavaj med byxa och slips. En svart dubbelknäppt kavaj, perfekt skuren i bra material som matchas med svarta eller gråa byxor, snygg, vit kvalitetsskjorta och passande slips är perfekt till affärsmötet. En kavaj i ivory med metallknappar skulle kunna vara ett bra val till anställningsintervjun. Kavajer får män i alla åldrar att se smarta ut.

Läderkavaj

Läderkavajen finns tillgänglig i varierande stilar och färger. De flesta män bär dem med t-shirts eller tröjor med högt skuren hals. En fårskinnskavaj med två knappar är riktigt snygg tillsammans med ett par jeans. En svart car coat i skinn med sneda fickor och snygg krage är riktigt läcker. För en fantastisk look kan den matchas med en vit tröja med högt skuren hals och svarta manchester byxor.

Kavajen är förstahandsvalet för många män. Passar till arbete, afterwork och många andra tillfällen. För kvinnan har det också blivit ett mycket användbart plagg. Ett plagg som gör dig stilren och elegant.  


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

En laddare för flera tillfällen
Alvar Aalto, 1898 – 1976
Modern heminredning
Shopping guide för märkeskläder
Hitta senaste Boutique klänningar Online