Du är inte inloggad.

Artikel

Motions lopp MTB 2020

Är ditt mål under 2020 att du ska cykla ett motions lopp i MTB i sommar år 2020, men vet inte var i Sverige? Då det inte får vara ett för svårt MTB lopp så letar jag efter det perfekta motionsloppet på motionslopp.com. Här samlar dom motions lopp för cykling och löpning som passar alla oavsett erfarenhet. Ett motions lopp som ser bra ut är Uddevalla MTB SHOW, det ser trevligt ut med start och mål vid VM motocrossbanan BMK Uddevalla.

Uddevalla MTB Show motionslopp bana ser underbar ut med mountainbike-cykling på single track, grus,traktorvägar och lite asfalt. Det bjuds på super fina vackra vyer i Bohuslän, vid fjordens stränder och härliga MTB stigar i skogen. Banan är mycket omväxlande och något mer kuperad än Cykelvasan men utvald för att passa alla. Loppet går mitt i sommaren när Bohuslän är som allra vackrast och det bjuds på salta bad och många intressanta kringaktiviteter. Här har vi samlat roliga motions lopp MTB och utmanande motions lopp, som passar alla nivåer.

Hitta motions lopp MTB som passar dig, oavsett erfarenhet.Loppet ser ut att gå mitt i sommaren då det passar mig mycket bra. Nu blir det att boka ett bra hotell i Uddevalla centrum så man kan äta en god middag på en superbra restaurang i centrala Uddevalla efter loppet.

Historia  om Uddevalla MTB är sedan 2016 ett av Sveriges mest populära Mountainbike motionslopp med drygt 1400 deltagare. Nu till år 2020 så växlar vi upp ordentligt och siktar på att göra Sveriges absolut coolaste MTB event för hela familjen. Vi byter namn till ”Uddevalla MTB Show” som kommer att vara ett 2-dagars event med massor av kul racing, kringaktiviteter och underhållning för alla åldrar. En Show helt enkelt!   

/Örjan


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Hitta bättre sidor för dejting – Så gör du
Laserbehandling Stockholm
Hälsofördelar med Chlorella
Laser Stockholm
Smarta vanor som förbättrar ditt liv