Du är inte inloggad.

Artikel

MusclePharm - Nya trenden av träningskläder?

MusclePharm - Nya trenden av träningskläder?
 
MusclePharm har utvecklat ett nytt varumärke som går under MusclePharm Sportwear som tillverkar och sälja egna kläder. Dessa kläder är otroligt snygga och väldigt funktionella för såväl stranden, gymmet eller kampsportslokalen. Nästan alla klädesplaggen är anpassade med stretch för ökad rörlighet, material som andas och som är extremt stryktåligt.
 
MusclePharm Sportwear har idag, kepsar, mössor, t-shirt, tjocktröjor, väskor och mycket annat. Alla med deras egna snygga print på och med gröna motiv som går hand i hand med musclepharms varumärke (MP) med gröna bokstäver.
 
De flesta handlar idag MusclePharms kläder från PTO Sports som har Sveriges största sortiment av deras träningskläder. De har idag vid artikelns skrift cirka 150st olika plagg från MusclePharm vilket vad jag kan se är hela deras sortiment.
 
Information om MusclePharm:
 
MusclePharm grundades 4 augusti 2006, den 18e februari 2006 för att vara specifik.  I februari 2012 så presenterade MusclePharm för första gången en ny produktstock som gick under namnet MMA Elite i samarbete med UFC.
 
MusclePharm omsätter cirka 70 miljoner dollar per år.
 

MusclePharms VD Brad Pyatt säger att fokus ligger på en hälsosam livsstil och företaget ska utstråla genom kosttillskotten, kläderna och deras athleter som förebilder. MusclePharm gör kosttillskott för såväl viktminskning, hälsa, muskelökning och prestation.

Alla MusclePharms tillskott testas nogrannt och garanteras att de innehåller INGA bannade substanser.

MusclePharms vinster

MusclePharm har blivit nominerade och vunnit 14st bodybuilding.com priser under de senaste fyra åren. Bodybuilding.com är en amerikansk återförsäljare med över 9900 kosttillskott och andra produkter i lager. MusclePharm presidenten och marknadschefen Jeremy DeLuca är broder med BodyBuilding.com CEO.

  • 2009 Pris: Årets nya märke
  • 2010 Nominerade av 5st bodybuilding.com kosttillskottspriser. Även nominerade som; månadens kosttillskottsföretaget  i oktober 2010. 10 bästsäljande märken på bodybuilding.com, årets genombrott, årets bästa återhämtningsprodukter (Re-Con), Årets prestationshöjare (Assault)


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Träna genom att cykla!
Var kan man deffa?
Tjäna pengar till klassen
Vad skiljer olika crosstrainers åt?
Tar du hjälp av experttips när du tippar?