Du är inte inloggad.

Artikel

När kan man behöva ett gasolkylskåp?

Visste du att man faktiskt kan ha en kyl där det inte finns ström? Den som kör husbil eller släpar husvagn bakom bilen kan dra stor nytta av ett gasolkylskåp som är ett kylskåp som drivs med gas. Men det är inte bara när man är på rullande semester som det här kan bli ett bra alternativ.

Gasolkylskåp på landet

Det finns ju faktiskt folk som väljer att bo på landet i stugor som är utan el. Det här är mysigt och kul men kanske inte alltid så praktiskt. Idag så lagar vi inte mat som man gjorde en gång i tiden och våra matvaror kräver förvaring med kyl. Det är i detta läge som man verkligen kan dra stor nytta av ett gasolkylskåp som kommer att fungera alldeles utmärkt trots att man inte har ett enda eluttag. Man får det bästa av två världar, kylen från nutiden och så den mysiga stämningen i stugan från dåtiden. Det är enkelt att dra igång gasolkylen och dessutom så krävs det inte mycket gas för att den ska fungera.

Sedan så kan det ju vara så att man tillfälligt behöver en kyl av olika anledningar som till exempel då man ger sig ut på en speciell utflykt som vara i flera dagars tid. Den som planerar för jordens undergång kanske också vill ha en kyl som kommer att fungera då allt annat har slutat att vara som normalt. Men det här är kanske att ta i. Man kan ju faktiskt överleva rätt länge på sådant som inte måste kylas…


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Städning Umeå
Vad innebär en dränering?
Flyttkartonger till din flytt
Nibe F470 (nibe-f470)
5 saker du borde veta om farligt avfall