Du är inte inloggad.

Artikel

När ska du ge din examenspresent?

Du kan ge din examenspresent när du känner för det! Om ni får möjlighet att fika redan nu så kan du passa på att gratta till studenten med din present. Faktum är att det kan bli nog så rörigt vid utsläpp och då det blir mottagning.

Om ni är goda vänner så kan du till och med beställa något online och skicka direkt hem till studenten. Det viktigaste är att det blir en bra examenspresent som passar perfekt. Och det är verkligen inte svårt att lyckas med!

En personlig examenpsresent

Då det ska vara personligt så ska det vara något som du vet att studenten kommer att tycka om. Om det här är ett barn, en släkting eller god vän så vet du antagligen vilka intressen som finns. Tänk på intressen och vad som kan behövas. Stavar för den som är ute och går mycket, högtalare till bilen, choklad till gottegrisen…

Hur dyrt ska det vara?

Det behöver inte kosta mycket med en examenspresent och det är bra. Det finns så många fina saker och upplevelser som alls inte är dyra. Men det är klart att det här är ett tillfälle att slå till med något som är lite mer än en slips.

Om du är kompis med personen som tar studenten så är kraven mindre. Då är presenten med symbolisk. Men föräldrar och syskon kan ju vilja ge bort examenspresenter som är lite större och som kostar lite mer.

För dyrare examenspresenter så är det klokt att planera och att handla online. På nätet så går det att finna riktigt fina presenter till vettiga priser.

Om du helt hade glömt bort det där med en present till examen och inser att det inte finns tid över till shopping så ska du inte bli deprimerad. Det går alltid att köpa blommor. Blommor är utmärkta presenter för varje tillfälle. Be om att få en krans eller bukett som är särskilt till för examen.

 






Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Därför bör du besöka en hemsida om shopping online
Neontrenden ger ett bländande mode!
Tips om herrskjortor och tröjor
Partykädd i klänning
Att ge bort choklad som present