Du är inte inloggad.

Artikel

Parajumpers, var varumärket föddes ur en passion för sport än Massimo Rossetti

Parajumpers är ett välkänt varumärke på global nivå för att förverkliga cheferna för hög design och praktiska söker alltid material och inslag innovativa.

Plaggen som erbjuds av Parajumpers är sanna mästerverk kan uppfylla smak av kunder från hela världen med hjälp av innovativa material och sofistikerad Parajumpers idag identifierar en rad ytterkläder framgångsrikt över hela världen för sin förmåga att smak, bekvämlighet och styrka. Redovisat i alla världsdelar, har varumärket sitt huvudkontor i provinsen Treviso, särskilt i staden Segusino.

Parajumpers

Parajumpers erbjuder innovativa jackor utan att offra smak av de stora klassikerna

De föreslagna samlingar från Parajumpers, år efter år, alltid utgör en perfekt balans mellan innovation och tradition, omtolka klassiker i stil med sportkläder. För 2014 kollektionen har märket väckt den catwalken flera Firsts, identifierbar i ledningarna Californian e Featherweight. Mantlarna hos den nya samlingen skapas med användning av lättviktsmaterial, såsom nylon och jersey för erhållande av en tjocklek och en minimal vikt. Förutom de modeller föreslagna nya presentationen Parajumpers de stora klassikerna, de linjer som har bidragit till att göra varumärket en av de viktigaste i branschen. Bland de objekt som anses ikoniska symboler sticker ut linjer Masterpiece, Windbreaker e Super Lightweight tillgänglig tolv månader om året.

Parajumpers huvudpersonen i modemagasinet Vogue Italien

I den utgåva som publicerades i januari månad 2014 den viktiga hög modemagasinet Vogue Italien lanserat en tjänst som helt ägnas åt märkeskläder från Parajumpers. Projektet, möjligt tack vare ett samarbete mellan fotografen Dario Catellani och Athena Wilson, belyser chic look av kläder från modehuset baserade i Segusino samtidigt bibehålla egenskaperna hos stilen Sportswear.

Parajumpers bild

Fler nyheter om världen av mode Parajumpers i den officiella kanalen Twitter. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Påskägg som mat och påskägg med godis
Mobiltillbehör för att öka telefonens livslängd
Snygga och moderna gummistövlar
Barnmöbler och barninredning på nätet
Ljushållare och färgade värmeljus på Gosa.se