Du är inte inloggad.

Artikel

Passepartout och ramar

När man inreder hemma kan konst och snygga prints sätta pricken över i:et som gör att ditt hem känns personligt och kul. Att köpa ramar anpassade till printen gör dessutom att det blir ett väldigt snyggt helhetsresultat. Ibland kan det behövas att måttbeställ passepartout eller ramar för en exakt match, men det är helt klart värt det! Resultatet blir en perfekt ram att rama in ditt konstverk med.

En passepartout är en slags syrafri kartong som skyddar din print eller bild att ligga direkt mot glaset vilket ger ett bättre fokus till din vackra tavla. Skulle det vara så att printen är i ett udda mått är det perfekt med ett måttbeställt verk.

Att hitta vackra motiv att rama in är ibland lite svårt, men det är väldigt kul när man hittar rätt motiv för rätt rum. Söker du en poster till barnrummet letar du efter en sak medan om du ska inreda en verksamhet kanske du är mer ute efter billiga posters för att kunna köpa en större kvantitet. Beroende på vad du väljer för poster får ditt rum olika intryck. Naturmotiv ger en lugn känsla, lika så svartvita medan något grafiskt ger ett en känsla med mer attityd. Till modebutiken kan porträtt eller modeposters vara ett bra val.

Viktigast när du väljer posters, ramar och passepartouer är att få till ett snyggt helhetsresultat och att titta efter god kvalitet. Det kommer att vara en bra investering för fler år framöver. Blanda gärna stora och små ramar för en coolare känsla och ett väl genomtänkt utseende.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Fördelar med värmepump
Om begonior
Flyttstädning Göteborg
Julblommor
Spabad, massagebad