Du är inte inloggad.

Artikel

Pojkflickstrenden – bli en Tomboy!

Släng ut de blommiga klänningarna, de höga klackarna och alla feminina väskor! I höst är det den maskulina trenden som gäller. Vi inspireras av allt som tillhör männens värld och bär brogueskor, boots och stövlar med låg klack för en androgyn look , gärna med ett sexigt drag! Varför inte kombinera med några kvinnliga smycken och en snygg make up? Kändisarna vet hur man ska se ut i höst och det är bara att hänga på trenden!

Vagabond skapades ursprungligen i Portugal i slutet av 60-talet. Märket tillverkade från början skor i herrmodell men har utvecklat sina kollektioner och ger oss nu även damskor. Vagabond är idag beläget i Sverige och producerar mer än 2 miljoner par skor om året samt väskor och mindre läderartiklar i 25 länder.

TUK är mer än bara ett par skor och kan kallas en ikon för alla punkare med självaktning! För vem har inte haft sin egen creepers-period? Modellerna som blev populära på 50-talet när Teddy Boys var populära och Rockabilly spelades på alla kanaler. En rejält tilltagen sula för bättre sikt på konserterna och extravaganta mönster och detta nästan 60 år efter start revolutionerar creepers alltjämt modet. Trots att de dammats av och uppdaterats av TUK har de aldrig förlorat sin excentriska touch.

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, barnskor och herrskor från fler än 600 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland...) och fler än 30 000 olika modeller: sneaekers, stövlar och boots, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps... Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).

  • Omsättning 2012: 150 miljoner euro
  • Omsättning 2011: 100 miljoner euro
  • Omsättning 2010: 50 miljoner euro
  • Omsättning 2009: 30 miljoner euro
  • Omsättning 2008: 15 miljoner euro
  • Omsättning 2007: 5 miljoner euro
  • Fler än 6 miljoner unika besökare i december 2012 (Médiametrie, Europe).
  • Topp 10 sidor e-handel, inriktade på mode, efter La Redoute, 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Topp 10 snabbast växande företagen i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Anställda: 200 anställda.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Fotoposter
Nya vinterskor för män
Seiko klockor – först med det mesta
Skräddarsydda kläder
Köp vinterdäcken online