Du är inte inloggad.

Artikel

Rabatt på ditt köp

Det finns ingen som helst anledning att betala för något i onödan eller att betala för mycket för en vara du kan hitta billigare någonstans. I dagens läge erbjuder många butiker och företag till synes utmärkta rabatter, främst till medlemmar. I många fall är den här typen av medlemsförmåner faktiskt riktigt bra. Men det finns så klart en nackdel, det är att de bara gäller hos en enda butik eller affärskedja.

Handlar man all sin mat hos Konsum, ICA, Hemköp etc, för att just den butiken ligger närmast, eller vilken anledning det nu råkar vara fråga om, spelar det kanske mindre roll. Men för personer som handlar på många olika ställen blir det snabbt jobbigt med många medlemskort, koder eller kuponger att hålla reda på. Ett ganska ineffektivt och tidskrävande arbete för de som bara vill handla bra grejer så billigt som möjligt med andra ord.

Smarta rabatter och utökad valfrihet Idag finns dock goda möjligheter att handla kvalitetsvaror till kraftigt rabatterade varor, inte minst från olika handlare online. Många har säkert lagt märke till de allt fler och i högsta grad populära sajter och företag som jobbar med att samla rabatter, kampanjpriser och andra förmånliga erbjudanden.

Genom dessa blir det betydligt enklare att handla smart och billigt på nätet. Fördelen med den här typen av tjänster, som exempelvis Lyoness, är att man slipper begränsa sitt shoppande till ett företag. Genom att prenumerera på den här typen av tjänster får man alltså i ett slag möjlighet att handla attraktiva varor långt billigare än vad som annars skulle vara möjligt. I fallet med Lyoness är det till och så att du får pengar tillbaka på dina inköp, inte bara tidsbegränsade värdecheckar och liknande utan reda pengar i handen, vilket är tämligen unikt.

Använd mobilen
På senare år och i takt med att smartphones blivit allt populärare, har också allt fler appar lanserats som gör det enklare att handla billigt. Flera av de ovan nämnda livsmedelskedjorna har egna appar som hjälper dig hålla koll på aktuella erbjudanden och rabatter. Även de renodlade rabattföretagen, där Lyoness intar en särställning, har utvecklat och lanserat egna appar. Genom dessa kan medlemmar snabbt och enkelt handla billigt överallt och ta del av exklusiva och lokala erbjudanden först av alla. I vissa fall är det rentav möjligt att använda mobilen som kontantfritt betalningsmedel, vilket är synnerligen attraktivt eftersom metoden minskar risker förknippade med elektroniska transaktioner och gör livet enklare i största allmänhet.


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Red Wing & Dickies från HepCat
Need for Speed
Anledningar till att köpa en airplay-högtalare
Handla dina skor online
Julstjärna, lat. Euphorbia pulcherrima