Du är inte inloggad.

Artikel

Red Wing & Dickies från HepCat

HepCat är en online webbshop som säljer kläder, skor och accessoarer med mycket fokus på en äldre stil. De vill att det ska se classy ut men samtidigt funktionellt.

Till exempel så är deras populära varumärke Dickies precis detta. Dessa kläder var från början anpassade till att fungera som arbetskläder till militären i början av 1900-talet. De ville att kläderna skulle vara mycket slitstarka då man kryper runt och utsätter sina kläder för mycket där. Samtidigt så skulle dem se bra ut då militären hade uniform på sig. Företaget fokuserade sig främst på den Amerikanska militären under andra världskriget. Dock var det enormt mycket folk att tillverka kläder till. Efter kriget så började Dickies komma ut på marknaden som vanliga kläder du kunde köpa i butik. Det var då dem upptäcktes. Vill du ha kvalité är Dickies rätt varumärke för dig, dem håller mer eller mindre för allt.

Red Wing är ett annat populärt varumärke HepCat är återförsäljare för. Red Wing säljer skor och kängor, de har ett liknande syfte som dickies fast för skor. Du ska kunna använda dessa kängor när du är ute och går i skogen men samtidigt ska du kunna putsa upp dem och använda dem till finmiddagen. Visst är dessa skor något dyrare men du får som sagt vad du betalar för. Kvalitén är på topp och du kan förvänta dig ett par riktigt snygga, classy och slitstarka kängor för alla väder och vind. I slutändan blir det ofta billigare ändå, du slipper köpa nya skor varje år samt kan du ha dessa skor till flera tillfällen. 


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Black Friday
Räddningsväst för ökad båtsäkerhet
Ballerinaskor på nätet
Vilken typ av jackor att bära med Jeans
Vill du läsa artiklar som handlar om att köpa kläder online?