Du är inte inloggad.

Artikel

Reklamskyltar - så exponerar du företaget

Det kan vara svårt att bestämma sig för hur man ska göra när företaget ska reklamera för nya produkter eller tjänster. Först gäller det att identifiera företagets målgrupp, dvs. vilka du vill nå med just den här kampanjen eller reklamen. Väldigt mycket marknadsföring pågår idag online på Facebook och Google. Det finns dock fortfarande en hel del ”gammeldags”, beprövade metoder som fungerar perfekt när det gäller att få in kunder i butiken som råkar gå förbi på gatan.
 

Vilken typ av skyltning?

Vill du locka in kunder som passerar i din butik är gatupratare en bra idé. En gatupratare är inte som det låter, en person som står på gatan och pratar och reklamerar för din butik, utan en typ av reklamskylt. Även kallad A-ställ, trottoarpratare och gatuställ. Det är en typ av skylt som först och främst används för att locka in kunder till din butik eller restaurang, genom att placera skylten med ett iögonfallande meddelande precis utanför lokalen. Gatupratare finns i flera olika storlekar, färger och material, så det är lätt att få din reklam till att passa in med butikens uttryck.


Fördelar

Beroende på vad du behöver så finns det olika produkter med olika för- och nackdelar. Vanligtvis är gatuställ väldigt lätta att flytta runt eftersom de antingen kan vikas eller har hjul. Skyltställen levereras med två antireflekterande frontpaneler som skyddar affischerna från väder vind. Varken direkt solljus eller strålkastare kan stoppa dina trevliga skyltar och meddelanden från att bli sedda. Dessutom finns det flera olika detaljer att välja bland. Varför inte en A-bock utsmyckad med vackra, slingrande toppdekorationer av äkta smidesjärn. Det skapar en helt speciell antik look som osar nostalgi. Skyltx har Skandinaviens största urval av gatupratare och A-ställ med mer än 6000 skyltställ i olika former och storlekar på lager. Kika in och se hur vi kan hjälpa dig!


Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Varför är toppbloggarna så förtjusta i iphoneväskan?
Mobilskal till ett bra pris hos Mobilskalexperten.se
Neontrenden ger ett bländande mode!
Så enkelt gör du smartare köp på nätet
Kläder till jeans