Du är inte inloggad.

Artikel

Remmar och åter remmar

Glamrock- stilen är inne i vinter vilket betyder att våra stövlar pryds med remmar och band! Inte bara stövlarna dekoreras med remmar utan även stövletter, boots, kängor, lågskor, finskor.... Listan kan bli lång! De som gillar den rockiga stilen uppskattar säkert glamrockstövlar, men även för dig som gillar en klassiskt chic stil kommer att hitta remprydda modeller i din smak.

Ett urval märken som tillverkar skor med remmar:

Det tyska märket Tamaris är här för att stanna. Unga eller äldre, de som gillar trendig stil eller mer klassisk, Tamaris ger den moderna kvinnan det hon vill ha i skoväg. Kollektionerna är mycket prisvärda och vänder det sig till alla medvetna konsumenter som söker moderna skor i bästa kvalitet och med originell design. Märket har haft otroliga framgångar i i Tyskland där varannan kvinna använder skor från märket. Märket har bestämt sig för att erövra övriga Europa och gör det redan med framgång.

Definition på mode enligt Emma Go? Flickaktigt, casual och lätt att bära till vardags. Detta unga märke startades år 2009 och kreationerna är alltid trendiga men utan överdrift. Det är tack vare den personliga stilen med finess och kvinnlighet som det danska märket snabbt blivit en referens i modevärlden. Emma Gos huvudkontor ligger i Köpenhamn och produktionen är baserad i Spanien. En blandning av spanskt know-how och dansk noggrannhet som har gett resultat!

Medveten om vår sköra planet har Dream in Green valt att delta i en ansvarig skotillverkning. Alla varumärkets skor tillverkas enligt de strängaste miljönormerna. Det ekologiska engagemanget finns i alla led av skotillverkningen: naturliga och återvinningsbara material används, liksom vegetabiliskt garvat läder och återvinningsbara kartonger enligt europeisk standard. Dream in Green symboliserar ekologisk medvetenhet och miljöengagemang.

För alla riktiga skopassionerade finns Bronx! Detta märke från Holland passar alla som letar modeartiklar till ett förnuftigt pris och som gör livet till en dröm. Vad är bättre än ett par sköna skor som start på en bra dag? Och det är märkets första fokus: att föreslå produkter som följer säsongens trender och deras ägares vibrerande äventyr. Varje kollektion omfattar riktiga modeklimpar att hamstra utan några som helst gränser!

Med Blink kommer de modeintresserade att bli nöjda! Skorna från detta märke är både glamorösa och rockiga och följer trenderna samtidigt som priserna sänks för att en så stor publik som möjligt ska kunna nås. Inte längre något behov att tömma plånboken för att kunna köpa de senaste modellerna! Fina stövlar, kängor och pumps under vintern, ballerinaskor och olika slags sandaler under sommaren. Det är bara att välja!

Om Spartoo.se : ”Skobutik nr 1 i Europa”

Spartoo bildades år 2006 och är ledande inom onlineförsäljning av skor på den svenska marknaden. Spartoo.se erbjuder damskor, barnskor och herrskor från fler än 700 märken (Kickers, UGG, Converse, Dr Martens, Timberland...) och fler än 30 000 olika modeller: sneaekers,stövlar, ballerinor, sandaler, cityskor, pumps... Spartoo finns representerat i flera länder och är representerat på topp 10-listan över e-handelföretag i modebranschen i Europa (källa: Mediamomentum.co.uk).

  • Omsättning 2012: 150 miljoner euro
  • Omsättning 2011: 100 miljoner euro
  • Omsättning 2010: 50 miljoner euro
  • Omsättning 2009: 30 miljoner euro
  • Omsättning 2008: 15 miljoner euro
  • Omsättning 2007: 5 miljoner euro
  • Fler än 6 miljoner unika besökare i december 2012 (Médiametrie, Europe).
  • Topp 10 sidor e-handel, inriktade på mode, efter La Redoute, 3suisses (Médiametrie, 2012)
  • Topp 10 snabbast växande företagen i Europa (Mediamomentum.co.uk, 2012)
  • Anställda: 200 anställda.






Artiklar skrivna i samma kategori som denna

Viktiga egenskaper hos mjukisbyxor
Varför fula skor har en Moment In Fashion
Julrosor
Att köpa skor i stora storlekar
Spara pengar genom rabattkoder och erbjudanden